Webzinner
Image default
Vakantie

Een fantastische rondreis door Bali en Java of Sri Lanka boekt u via deze specialist

Heeft u altijd al het prachtige Azië willen ontdekken? Dan loont het om de bijzondere rondreizen van Original Asia eens te bekijken. Deze reisoperator heeft diverse reizen samengesteld in allerlei Aziatische landen, zoals een rondreis door het Indonesische Bali en Java of een rondreis door Sri Lanka. De specialisten van dit bedrijf hebben bij de samenstelling van de rondreizen aan werkelijk alles gedacht. Reist u met kinderen, bijvoorbeeld tijdens de rondreis door Sri Lanka? Dan is hier uiteraard rekening mee gehouden in de planning. Lees verder en ontdek wat u precies kunt verwachten tijdens een rondreis door Bali en Java of Sri Lanka als u deze boekt via deze specialist.

Ontdek de échte Indonesische cultuur tijdens een rondreis door Bali en Java

Kiest u ervoor om een rondreis door het Indonesische Bali en Java te boeken bij Original Asia. Dat is een perfecte keuze. In 18 dagen tijd ontdekt u namelijk alle hoogtepunten van de eilanden Centraal-Java, Oost-Java en Bali. In rustig tempo geniet u ultiem van luxe hotels, de schitterende natuur en het heerlijke strand. Plekken die u tijdens deze rondreis onder andere aandoet, zijn Yogyakarta op Midden-Java, de Bromo vulkaan in het Oosten van Java en snorkellocatie Pemuteran op Bali. Heeft u al zin om uw koffers in te pakken?

Geniet met uw kinderen van een schitterende rondreis door Sri Lanka

Een geschikte rondreis vinden om met uw kinderen te ondernemen, kan een hele uitdaging zijn. De rondreis door Sri Lanka die u via Original Asia met uw kinderen kunt doen, is ideaal. In een tijdbestek van 15 dagen rijdt u in een rustig reistempo en met eigen chauffeur en gids het land door. Daarbij doet u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden aan, die een perfecte mix tussen natuur en cultuur vormen. De rondreis in Sri Lanka is tot in de puntjes verzorgd, zodat u écht ultiem met uw kinderen kunt genieten van vakantie.

Boek uw reis direct

Wacht niet langer en boek uw favoriete vakantie direct online. Bekijk daarbij ook gerust de andere mogelijke bestemmingen eens. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de vriendelijke specialisten. Zij vertellen u graag meer.