Webzinner
Image default
Energie

Vergelijken en overstappen van energieleverancier doe je eenvoudig op easyswitch.nl

Ieder huishouden betaalt maandelijks energiekosten aan zijn energieleverancier voor het gebruik van stroom en gas. Wist je echter dat je wel tot €450 op jaarbasis kunt besparen op je energierekening? Hiervoor is niet iets heel moeilijks vereist. Je kunt namelijk heel simpel besparen door je energie te vergelijken op onafhankelijke vergelijkingswebsites, zoalseasyswitch.nl. Het kost je hoogstens vijf minuten, is weinig werk en het bespaart je honderden euro’s per jaar. Ideaal, toch?

Hoe doe je energie vergelijken op easyswitch.nl?

Het vergelijken van energie doe je middels de energievergelijker op easyswitch.nl. Je vult ten eerste in deze zoekmachine je adresgegevens in. Hierna geef je aan bij welke leverancier je nu een contract hebt lopen. Vervolgens geef je aan naar welk energiecontract je op zoek bent: stroom en gas, alleen stroom of alleen gas. Daarna vul je nog je jaarverbruik in. Hierna zoekt de energievergelijker de beste deal voor jou uit. Vergelijk de voorwaarden en premies met elkaar en je hebt het voor jou beste energieabonnement in de wacht gesleept. Tevens helpt easyswitch.nl je met overstappen, waardoor het oude abonnement wordt opgezegd voor je en je niet zonder energie komt te zitten.

Greenchoice 

Een bekende energieleverancier die aangesloten is bij easyswitch.nl is Greenchoice. De Rotterdamse firma levert alleen groene stroom aan zijn klanten en wil op den duur helemaal overgaan op duurzame manieren van energielevering, zoals energie uit zon, wind, water en biomassa. Greenchoice is een vrij jong bedrijf, dat in 2001 is opgericht en al uitsluitend groene stroom levert. Gas is momenteel leverbaar uit bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat bos- en klimaatprojecten georganiseerd worden om het CO2-verbruik te compenseren.

Greenchoice en easyswitch.nl

Ben je geïnteresseerd in een duurzame energielevering, dan kun je de tarieven van Greenchoice op easyswitch.nl gemakkelijk checken. Je ziet tevens direct dat Greenchoice je een welkomstkorting aanbiedt. Het voordeel van een contract afsluiten via easyswitch.nl is dat je van deze welkomstkortingen en andere acties gebruik kunt maken. Energieleveranciers willen namelijk als gevolg van de liberalisering van de energiemarkt klanten winnen. Omhoog uit de energievergelijker te komen, moet de aanbieder een aantrekkelijk tarief en leuke acties bieden. 

Energie vergelijken loont

Naast Greenchoice zijn er meerdere bekende energieleveranciers aangesloten bij easyswitch.nl, zoals Oxxio, Vattenfall, ENGIE, Eneco, Innova en Pure Energie. Je energieabonnement vergelijken kan je flink wat geld besparen, dus neem zeker de tijd om het te doen. Veel werk is het niet en bij vragen kun je altijd terecht bij de experts van easyswitch.nl, die zes dagen per week je helpen bij eventuele problemen of vragen. Deze zijn beschikbaar per mail, via de chat of telefonisch.