Webzinner
Image default
Bedrijven

Objectbeveiliging nodig voor ons meesterwerk

Voor een prachtig nieuwe vertoning in ons museum, wilde we graag objectbeveiliging inschakelen. Al voor een langere periode wilde we dit object ontvangen in het museum en eindelijk komt hij bij ons voor een speciale tentoonstelling. Op de avond van de onthulling moeten we beveiliging hebben die het kostbare object met zijn leven bewaakt en ervoor zorgt dat deze op tijd bij de onthulling zou zijn. Maar we hadden wel moeite om een extern bedrijf in te schakelen voor deze klus, maar we hadden geen andere keuze.

Het pronkstuk van de avond veilig door objectbeveiliging

Nu moesten we nog een bedrijf vinden die voor een goed bedrag objectbeveiliging voor ons kon verlenen. Na een tijdje zoeken kwamen we bij een website die Secret Security Service heette en dat leek ons de geschikte kandidaat. We namen contact met hen op en ze hadden precies de goede diensten die wij zochten voor het pronkstuk. We mochten ook nog zelf de beveiligers kiezen waarmee we wilden werken uit een selectie die ze hadden gestuurd. Dit vonden we zelf erg fijn omdat we dan meteen een goede klik hadden met de mensen die ons zouden helpen.

Goed werk van de beveiliging

op de avond van de onthulling hebben we de beveiligers alle instructies gegeven voor de avond en ze wisten meteen wat ze moesten doen. Ze hebben heel keurig alles gedaan zoals wij het hadden gezegd en het pronkstuk is helemaal heel en veilig op zijn plek gekomen voor de onthulling. In het begin was ik nog een beetje nerveus, maar dat ging binnen een paar minuten weg. Omdat dit zo goed was gegaan, hebben we de beveiliging vaker in laten huren voor andere diensten en het samenwerken tot nu toe gaat erg goed. We zijn erg tevreden over hun service en diensten en kunnen eigenlijk niet meer zonder.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat voor soort diensten zij allemaal aanbieden voor u? Bekijk dan eens de website via www.secretsecurityservice.nl voor meer informatie over alle soorten beveiligingen die zij doen en meer.