Webzinner
Image default
Bedrijven

Meer bewegen

Sporten is niet zo je ding, maar je wil eigenlijk wel meer bewegen. Veel mensen lopen met dit probleem, want we weten allemaal dat het belangrijk is voor je lichaam om in beweging te blijven. Je gezondheid gaat er zoveel op vooruit als je regelmatig beweegt, daarom geven we hier een aantal tips hoe je makkelijk kan zorgen dat je meer gaat bewegen.

 

Wandelen en fietsen

Waarom zou je overal toch met de auto heen gaan? Dat is niet goed voor het milieu en ook niet goed voor je lichaam. Als iets heel dichtbij is, ga dan eens lekker lopen en moet je wat verder weg, stap dan op de fiets. Je zult merken dat het ook nog eens heel leuk is. Én je bespaart er natuurlijk geld mee, omdat je minder benzine hoeft te gebruiken.

 

Hoelahoepen

Hoelahoepen is een ideale ‘sport’ om te doen als je meer wilt bewegen. Een hoelahoep kun je makkelijk kopen en het is niet ingewikkeld. Misschien heb je het als kind wel eens gedaan, maar tegenwoordig is het voor iedereen hip! Het blijkt een hele goede work-out te zijn voor je buik- , rug-, been- en bilspieren en je kunt het makkelijk toen terwijl je bijvoorbeeld tv staat te kijken, maar met een goed muziekje erbij is het ook heel leuk om te doen. Er zijn veel soorten en maten in hoepels, dus verdiep je daar even in voordat je er een koopt.

 

Trampoline springen

Trampolines zijn er in allerlei maten, ook hele kleine, dus je kunt makkelijk een kleine trampoline kopen die je zelfs binnen kunt gebruiken. Springen is goed voor je conditie en het is nog leuk ook. Heb je een grote tuin dan kun je ook nadenken over een Inground trampoline. Als je kinderen hebt, dan is dat natuurlijk super leuk voor jullie allemaal.

Voor meer info : Meer bewegen