Webzinner

Blog


Webzinner

Maatwerk websites in Den Haag

Laat professioneel website in Den Haag maken

Ben je ondernemer in Den Haag en is het tijd voor een nieuwe website? Dan heb je natuurlijk een partij nodig die je kunt vertrouwen op een professionele aanpak voor het ontwerpen en bouwen van websites in Den Haag. Gelukkig kunnen we door het internet grensoverschrijdend denken en staat het team van Crossmedia House voor je klaar. Wij zijn dé webdesign specialisten uit Twente en zoals de gezegde spreekt komen de wijzen uit het oosten šŸ˜‰

Wie is Crossmedia House

Bij Crossmedia House geloven we enorm in de kracht van combineren. In dit geval bedoelen we het slim en effectief combineren en inzetten van online en offline marketing. Niet voor niets dat bedrijven als Coolbue en Amazon het zo goed doen, omdat ook zij zien in de kracht van sterke online zichtbaarheid, maar tevens het gemak van winkel voor klanten die een persoonlijke service verwachten.

Met dit soort concepten houden wij ons bezig. Wij gaan uit van de basis en dat is altijd de website van jouw bedrijf. Deze dient optimaal ingericht te zijn met de juiste content, gebruiksvriendelijk en natuurlijk direct duidelijk zijn wat jouw bedrijf doet.

Maar het is ook belangrijk dat onderhouds alles goed staat. Daarmee bedoelen we de website techniek. Bij Crossmedia House werken we met de laatste versies van HTML en CSS om de mooiste mooi en creatieve webdesins te maken. Ook is het een belangrijke randvoorwaarden voor een goede zichtbaarheid.

Professioneel WordPress webdesign

voor het ontwikkelen van websites gebruiken wij het open source content management systeem (CMS) van WordPress. WordPress is het grootste en meest gebruikte CMS systeem ter weteld en wordt wereldwijd door duizenden ontwikkelaars ondersteund met plugins en (veiligheids) updates. Het daarom een super gebruiksvrienlijk en goed onderhouden systeem waarmee je alle kanten op kan.

Bij Crossmedia House hebben we top ontwikkelaars die WordPress kunnen dromen. We bouwen zelfs eigen plugins als die niet voorhanden zijn. We krijgen een kick als we websites opleveren die super google vriendelijk zijn en waarbij er mooie animerende effecten van het scherm af spatten. Bekijk onze portfolio voor een greep van onze geweldige webdesign projecten.

Aanvullende diensten voor online marketing

Als je website eenmaal staat ben je er natuurlijk niet. Om je website te laten werken moet je bezoekers hebben, online web traffic noemen we dat. Om dat te bereiken moet je aan de slag met zoekmachine marketing en online advereren. Werken aan je online zichtbaarheid is belangrijk. Dat kan op verschillende manieren. Crossmedia House  is gespecialiseerd in de volgende diensten:

Plan een online kennismaking in via Skype – veilig op afstand

Wij zijn pioneer op het gebied van WordPress ontwikkeling en vooruitstrevend in de nieuwste online marketing tools die jouw bedrijf beter zichtbaar maken in Den Haag of zelfs heel Nederland. Het internetheeft nieuwe deuren geopend en mogelijk gemaakt dat je niet hoeft te beperken tot alleen het westen van het land.

Plan gerust een kennismaking in met ons team. Dan bespreken we een plan van aanpak om jouw nieuwe website succesvol te lanceren!

Voor meer info : Maatwerk websites in Den Haag

Comments are closed.