Webzinner
Architectuur

5 manieren om een kluis te openen

Een kluis is een heel belangrijke kist waar u uw belangrijkste waardevolle spullen in opbergt. Spijtig genoeg kan u de kluis sluiten en de sleutels kwijtspelen. In dit geval kan u het volgende doen:

Boor in de kluis

Boor een gat in het sluitmechanisme van de kluis. Zoek de juiste hoek om een gat in de kluis te boren. Als u de juiste hoek gevonden heeft gebruik dan een verlengstuk en een diamantboor om door het dikke metaal te boren.

Snijbrander

Een snijbrander smelt het metaal zodat u de kluis kan openen. Gebruik de snijbrander om door het metaal rond het slot te smelten. Smelt het metaal tot u zeker bent dat het slot niet meer aan de kluis hangt. Nu zou u de deur moeten kunnen openen.

Explosieven

Als het geen probleem is dat u de inhoud van de kluis beschadigt, dan kan u explosieven gebruiken. Als de kluis te groot is voor de andere methoden dan kan u ook explosieven gebruiken. Huur een professional zodat u uzelf niet kwetst.

Als u zelf een professional of slotenmaker bent, gebruik dan een beetje nitroglycerine of dynamiet naast de scharnieren van het slot. Verlaat de omgeving en laat de explosieven ontploffen.

Manipuleer het slot

Als u uw kluis met een cijfercombinatie moet openen en u de code vergeten bent, probeer dan om het slot te manipuleren. Leer meer over de kenmerken van het slot. Luister goed en voel de veranderingen in het slot. Huur een professionele slotenmakers als u zelf geen ervaring hebt met het manipuleren van een slot.

Schiet op het slot

Als u elke manier geprobeerd hebt en u de kluis nog steeds niet open krijgt, schiet dan op het slot met een geweer. Voor de beste resultaten gebruikt u best een geweer met een hoog kaliber of een militairgeweer zoals een antitank geweer. Dit geweer zal de kluis gemakkelijk doorboren en de deur opblazen waardoor u in de kluis kunt.

Besluit

Dit zijn enkele manieren die u kan gebruiken om een kluis te openen. Gebruik geen wapens of explosieven zonder vergunning. Open de kluis ook niet als u niet de juiste vaardigheden hebt. Voor de beste resultaten kan u best een professional inhuren.

Wilt u gebruik maken van een vertrouwelijke slotenmaker in Den Haag en omstreken?

Kijk dan eens naar de bedrijfspagina’s van Locksecure.nl

 

Voor meer info : 5 manieren om een kluis te openen