Webzinner
Image default
Adverteren

Goedkoop stickers drukken voor je bedrijf

Stickers zijn een handig marketingproduct om te gebruiken voor het promoten van je bedrijf. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt zelfs je eigen ontwerp of het logo van je bedrijf erop laten drukken. Goedkoop stickers drukken biedt het grote voordeel dat het niet een dure aanschaffing is voor het promoten van je bedrijf. In deze blog lees je meer over de voordelen van goedkoop stickers drukken.

Verschillende formaten stickers drukken

Om de stickers uniek te maken is het leuk om te gaan kijken naar verschillende formaten stickers. Goedkoop stickers drukken moet namelijk echt een feestje worden. Zo zijn er stickers in een ronde vorm, maar vierkant is ook een optie. Bedenk daarom van tevoren waarvoor je de stickers zou willen gebruiken voor je bedrijf en welke vorm sticker daar het beste bij kan passen. Denk daarnaast ook na over het ontwerp. Wil je het logo van je bedrijf erop hebben? Of een bedankt sticker voor bij een bestelling?

Stickers met foliedruk

Wil je nu echt even ‘’next level’’ gaan met je stickers dan zijn er ook nog stickers met foliedruk. Het geeft de stickers een mooi glimmende uitstraling. De stickers kunnen bedrukt worden met goud, zilver of bronsfolie. Dit is natuurlijk een vrij unieke manier van stickers drukken. Daarom val je met stickers met foliedruk extra op.

Voor meer info : Goedkoop stickers drukken voor je bedrijf