Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een Romneyloods kopen of huren?

Als u op zoek bent naar extra opslagruimte op uw bedrijfsterrein dan kunt u natuurlijk een schuur of garage laten bouwen. Maar dit is een tijdrovende oplossing en heeft vaak de nodige voeten in de aarde. Veel praktischer is het om een Romneyloods te kopen of te huren. Deze loods heeft geen verzwaarde fundering nodig en kan op zeer korte termijn worden geplaatst. Het is ook een prima oplossing als u bijvoorbeeld brand heeft gehad en dringend op zoek bent naar tijdelijke opslagruimte. Ook voor het stallen van extra voorraden is een Romneyloods een uitkomst. Hij kan zelfs dienst doen als tijdelijk onderkomen, bijvoorbeeld voor seizoenpersoneel of medewerkers aan een evenement.

Laat uw loods aan uw wensen aanpassen

U kunt een Romneyloods kopen of huren die volledig aan uw wensen is aangepast. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor verschillende formaten. Maar u kunt ook het aantal toegangen naar wens laten aanbrengen. Het kan daarbij gaan om een gewone toegangsdeur maar ook om schuifdeuren, ideaal voor het in- en uitrijden van voorraden of voertuigen. De loods kan worden voorzien van een licht doorlatend dak van golfplaten. Voor extra isolatie kunnen er platen op de buitenzijde worden aangebracht met daartussen isolatiemateriaal. Zo is de loods in de winter warmer en in de zomer juist koeler. Aanpassingen kunnen ook in een later stadium nog worden gerealiseerd.

Koop een luxe loods bij de vakman

Een Romneyloods kopen doet u natuurlijk bij een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. U kunt hiervoor terecht bij Systeem Loodsen Bouw B.V. in Bergschenhoek. Zij plaatsen uw loods geheel naar wens. Mocht er een probleem zijn of wilt u een aanpassing dan is één telefoontje genoeg. Levering kan over het algemeen snel plaatsvinden, als u wilt al binnen enkele dagen. Meer informatie over de te leveren loodsen is te vinden op de website. Hier vindt u ook het telefoonnummer en het contactformulier.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/