Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

WBSO-advies voor uw ontwikkelings- of onderzoekproject

Wanneer u bezig bent met een innovatieproject, zoals een ontwikkelings- of onderzoeksproject, kunt u in aanmerking komen voor een WBSO-subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ondanks dat dit de meest toegankelijke subsidieregeling voor R&D-projecten is in ons land, wordt hier niet optimaal gebruik van gemaakt. Daarom is het zeer aan te raden om advies in te winnen van een organisatie dat alles weet over WBSO. Maar welke organisatie kunt u hiervoor het beste inschakelen? Dat is een vraag die menig mensen stelt. Wel, wij hebben het antwoord: TechForce uit Hilversum! Deze organisatie staat namelijk klaar voor iedereen die een Research and Development project is gestart en benieuwd is naar de mogelijkheden van een WBSO-subsidie. Ze nemen de aanvraag van een WBSO-subsidie graag uit handen, waarbij ze een solide onderbouwing en een zorgvuldige verantwoording gebruiken.

Meer dan alleen advies

Wanneer u TechForce uit Hilversum inschakelt voor WBSO-advies, profiteert u daarnaast ook nog van hun uitgebreide dienstverlening. De medewerkers van dit bedrijf assisteren u namelijk graag van A tot Z gedurende uw innovatieproces. Zo geven ze bijvoorbeeld ook advies over het bijhouden van uw WBSO-administratie, waarvoor ze zelfs een online portal aanbieden. Wanneer u samenwerkt met TechForce, krijgt u toegang tot deze gebruiksvriendelijke online portal, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw innovatieproject. Of u nu een project bent gestart met betrekking tot technologische innovatie of dat u zich meer richt op software-innovatie: bij TechForce in Hilversum kunt u te allen tijde terecht!

Wat ontvangt u als uw WBSO-aanvraag is goedgekeurd?

Wanneer u professioneel WBSO-advies heeft ingewonnen en uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een subsidie. Dit betekent dat de (loon)kosten en de uitgaven voor uw project voor een deel worden vergoed. Dit bespaart u niet alleen een hoop kosten, maar zorgt er ook voor dat u gestimuleerd wordt om het onderzoek voort te zetten. Bent u een startende ondernemer? Dan heeft u geluk, want dan ontvangt u extra voordeel van de RVO!