Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is het beste adres voor industriële verlichting voor bedrijven?

Industriële verlichting voor bedrijven moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in een woonhuis. De verlichting brandt vaak vele uren en moet daar dus goed tegen bestand zijn. Wat dat betreft is LED verlichting natuurlijk een uitkomst. In vergelijking met de vroegere gloeilamp, gaat deze verlichting immers veel langer mee. Daardoor bent u niet alleen goedkoper uit, het scheelt u ook het regelmatig moeten vervangen van lampen. In de regio Brabant vindt u een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van verlichting voor de industrie, of het nu gaat om een fabriekshal of een kantoorpand.

Goede verlichting is belangrijk

Waar mensen werken moet goede verlichting zijn. De industriële verlichting voor bedrijven moet dan ook goed kunnen worden afgestemd op de behoefte. In een winkel of kantoor brandt de verlichting de hele dag. Er komt vaak niet genoeg daglicht binnen om goed te kunnen werken of om klanten hun inkopen te laten doen. De verlichting moet dus altijd perfect werken. Een kapotte lamp moet ook gemakkelijk kunnen worden vervangen. Hiervoor hebben veel bedrijven een technische dienst of een ‘manusje van alles’. Door te kiezen voor duurzame verlichting, heeft deze medewerker geen dagtaak aan het onderhouden van de verlichting.

Kies voor een goedkopere oplossing

Verlichting is vaak een grote post op de energierekening. Ook met zuinige halogeen- of LED lampen, zijn de kosten vaak nog hoog. Deze lampen verbruiken echter wel veel minder stroom dan de ouderwetse gloeilamp. Moderne industriële verlichting voor bedrijven wordt vaak gecombineerd met andere maatregelen voor verduurzaming, zoals zonnepanelen op het dak of tegen de gevel van het pand of een duurzame manier van verwarmen. Voor goede en klimaatvriendelijke verlichting kunt u terecht bij Holland Lighting Group in de regio Brabant. Op de website vindt u meer informatie over de dienstverlening. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek van een medewerker voor een inventarisatie van de verlichting in uw bedrijf.