Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor een flexibele huurperiode kunt u bij dit bedrijf een ponton huren

G.M. Damsteegt BV is hét verhuurbedrijf in Oud-Alblas en de verdere omgeving van Dordrecht als u een ponton en machines op het gebied van waterwerken, grondwerken of wegenwerken wilt huren. Het is mogelijk om bij dit bedrijf voor een flexibele huurperiode te kiezen. Machines zijn al vanaf één dag te huren, maar een huurperiode kan uiteraard ook bestaan uit meerdere weken. Geef vooral bij het boeken aan wat uw wensen zijn, dan denken de gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf met u mee. Tussen de ruim vierhonderd machines en hulpstukken zijn altijd de benodigdheden aanwezig die onmisbaar zijn voor uw werkzaamheden. Dus wees gerust en reserveer de machines en ponton die u wilt huren.

Ook voor uiteenlopende projecten benadert u dit bedrijf

Wat zo fijn is aan dit bedrijf, is dat u de specialisten ook inzet voor diverse werkzaamheden. Zo kunt u machines huren, maar is het ook mogelijk om projecten (deels) uit handen te geven. Projecten worden zowel vanaf de kant als vanaf het water gerealiseerd, afhankelijk van of u water-, grond- of wegenwerken laat uitvoeren. Tot de eerder geleverde projecten behoren onder andere:

  • Het aanleggen van vlonders
  • Het maken van bruggen
  • Het zetten van houten beschoeiingen en damwanden
  • De aanleg van wegen
  • Het aanleggen van pvc- en betonriolering

Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie of een offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in het huren van een ponton? Benader dan de medewerkers van dit flexibele huurbedrijf en geef aan in welke periode u de ponton graag huurt. Een van de ervaren medewerkers stelt dan met genoegen een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Zo weet u zeker vooraf wat de prijs is van de ponton, andere machines of de werkzaamheden waar u de experts voor kunt inschakelen. Op de website van G.M. Damsteegt BV vindt u de contactgegevens waarop dit bedrijf te bereiken is.

https://www.gmdamsteegt.nl/