Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw werkzaamheden rond thermisch lansen regelt u bij dit bedrijf

Thermisch lansen is een zeer lastige klus die om de nodige kennis en ervaring vraagt. Doordat de lans een ontzettend hoge temperatuur bereikt, is het een erg gevaarlijk gereedschap wanneer u niet over de juiste kennis of persoonlijke beschermingsmiddelen bezit. Met de hulp van een professioneel bedrijf voorkomt u dat er ernstige ongelukken gebeuren of dat u schade aanricht aan uw materiaal. Lees verder en ontdek de andere voordelen die de hulp van een ervaren operator u biedt!

Schakel dé specialist in voor reparatie of andere werkzaamheden

Door middel van thermisch lansen boort u gaten in allerlei soorten materialen, zoals beton en staal. Bovendien is het geschikt voor sloopwerkzaamheden. Tijdens uw werkzaamheden kan het voorkomen dat de assen of tandwielen van uw overige gereedschap vastlopen. In dat geval staat A.C.W. Holland voor u klaar. De specialisten maken de onderdelen op deskundige wijze weer los met behulp van een thermische lans. Daarnaast branden zij ook onderdelen, zoals vastgelopen sluizen en bruggen, uit. Wilt u ook het branden van gaten overlaten aan een specialist? Ook dan rekent u op de hulp van dit bedrijf. Naast dat dit zorgt voor een veilige situatie, profiteert u ook van de andere voordelen:

  • U bespaart op de hoge kosten voor materiaal, omdat uw gereedschap geen schade oploopt;
  • U bespaart tijd, aangezien een specialist de werkzaamheden zeer snel uit kan voeren;
  • U bent er bovendien zeker van dat de werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd.

Bel direct voor uw (spoed)klus

Is uw materiaal vastgelopen en kunt u hulp gebruiken bij het losmaken door middel van thermisch lansen? Neem dan contact op met A.C.W. Holland voor meer informatie. Ook als het om een spoedopdracht gaat, helpen de deskundige medewerkers u graag. Zij zorgen ervoor dat het betreffende onderdeel van uw gereedschap snel vervangen wordt. Zo kunt u uw werkzaamheden snel weer hervatten.

https://www.acwholland.eu/