Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw leverancier voor een balenklem

Durwen Benelux is leverancier van heftruckvoorzetapparatuur van het Duitse merk Durwen. Durwen Maschinenbau GmbH is in 1947 opgericht en al meer dan 70 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van machines. Sinds 1970 produceren ze voorzetapparatuur voor heftrucks, zoals een balenklem. Bij dit bedrijf staat klantenbelang, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteitsnorm hoog in het vaandel. Bij deze specialist vindt u dan ook enkel uitstekend geschoolde vakmensen die werken met de modernste machines en technieken. Om de kwaliteit te waarborgen, hanteren ze bij dit bedrijf een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN- en ISO 9001 normen.

Palletloze handeling van materialen met een balenklem

Bij Durwen Benelux vindt u altijd de juiste balenklem voor een palletloze handling van materialen. In het uitgebreide assortiment hebben ze dan ook vele verschillende soorten balenklemmen. Zo hebben ze de klem PBK ISO II/II/IV en de recycling klem PBK ISO I/III/IV. Deze klemmen zijn speciaal gemaakt voor compacte bouwmaten en bieden hiervoor een stabiele constructie. Ze zijn voorzien van een sideshift die ventiel gestuurd is en hebben slanke armen. Hierdoor is het mogelijk om de balen dit tegen elkaar te stapelen. Zoekt u een balenklem die 360 graden kan draaien om goederen nog flexibeler op te kunnen nemen en te verladen? Ook deze draaibare klem vindt u in het uitgebreide assortiment.

Kies voor kwalitatief hoogwaardige producten

Door een balenklem van deze specialist te kopen, kiest u voor een product die kwalitatief hoogwaardig is. Ook na uw aankoop kunt u rekenen op deze leverancier. De specialisten van dit bedrijf helpen u namelijk ook graag om uw product optimaal te laten functioneren. Zo verlenen zij onderhoud aan uw voorzetapparatuur en geven ze trainingen voor uw monteurs. Zo profiteer u bij deze leverancier ook van een professionele dienstverlening. Heeft u vragen of een product of wenst u advies bij het kiezen van de juiste klem? Ook dan staan de specialisten van Durwen Benelux voor u klaar.

https://www.durwenbenelux.com/