Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sla de mest van uw paarden op in een mestput van deze specialist

Heeft u een manege of heeft u paarden thuis staan? Dan heeft u dagelijks te maken met veel mest. Deze mest wilt u natuurlijk ergens opslaan waar u geen last heeft van de stank. Bij Paardenmestcontainers.nl kunt u containers en mestputten kopen of huren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in mestcontainers en biedt dan ook opslagruimtes aan van uitstekende kwaliteit. De containers zijn zeer milieuvriendelijk en worden zowel met als zonder dak aangeboden. De containers voldoen aan alle milieuwetten en zijn zeer stankbeperkend. Daarnaast mogen de containers vergunningsvrij geplaatst worden. Heeft u interesse in een mestput van deze specialist? Lees dan snel verder!

Laat uw mestput legen

Wanneer u paarden heeft, is het wettelijk verplicht om de mest van de dieren te bewaren in een speciale mestput. Mest bevat namelijk stikstof en fosfaten en door de mest veilig te bewaren, vermijdt u dat het het grondwater kan verontreinigen. Naast een veilige opslagruimte kunt u bij Paardenmestcontainers.nl ook terecht voor het laten legen van de containers. Uiteindelijk raken de mestputten natuurlijk vol en dient de mest op de juiste manier opgeruimd te worden. Of u nu als particulier slechts één paard heeft of als manege een hele club paarden; deze specialist komt graag bij u langs om de container te legen. Zo weet u zeker dat de mest goed opgeruimd wordt en heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook een mestput kopen of huren of wilt u juist uw huidige mestput laten legen? Neem dan gerust contact op met Paardenmestcontainer.nl. Op hun website vindt u alvast meer informatie over de verschillende containers en kunt u hun aanbod bekijken. Ze bieden namelijk containers aan van verschillende afmetingen en soorten. Weet u niet precies welk soort container in uw situatie geschikt is? Vraag dan advies aan de professionals van dit bedrijf.

https://www.paardenmestcontainers.nl/