Webzinner
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadvies, ieder mkb heeft het nodig, niet?

Steeds meer organisaties hebben problemen met een aantal vragen op gebied van personeelszaken, vaak hebben deze bedrijven personeelsadvies nodig. Soms stuurt de baas van een bedrijf het liefst een select groepje werknemers naar buiten, maar er moet altijd rekening gehouden worden met de wet- en regelgeving.

Willem is wel heel regelmatig afwezig door ziekte, wat doen we hiermee? Mijn team behaald de doelen niet, hoe krijgen we ze op de juiste manier aan het werk? Er ontstaan steeds meer persoonlijke conflicten op de werkvloer, hoe gaan we hiermee om? De manager financiën is niet tevreden over zijn salaris, hoe reageren we hierop?

Dit zijn vragen die in het hoofd van veel ondernemers hangt, met dit soort vragen kunnen zij naar Simpra komen voor personeelsadvies.

Waarom Simpra voor personeelsadvies?

Dat veel mensen personeelsadvies nodig hebben is duidelijk, maar wat maakt nu dat deze mensen in mijn ogen moeten kiezen voor Simpra in plaats van een van de andere vele aanbieders? Bij Simpra wordt altijd gewerkt met maatwerk, de behandeling is voor iedere organisatie verschillend, personeelsadvies wat bij de enige organisatie efficiënt en effectief werkt hoeft voor een ander bedrijf niet per se te werken. Verder werkt Simpra objectief, integer, wat je ziet is wat je krijgt bij Simpra wat betreft personeelsadvies, door de jarenlange ervaring worden er vrijwel geen verkeerde adviezen gegeven en is het advies altijd van grote toegevoegde waarde voor uw onderneming en uiteindelijk ook op het resultaat van uw onderneming, want problemen op de werkvloed hebben altijd negatieve invloed op de winst.

Bent u benieuwd naar wat Simpra te bieden heeft?

Hebt u vragen waarvan u denkt dat Simpra er een advies op heeft, stap dan gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en te bespreken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Het personeelsadvies van Simpra is op veel verschillende soorten vraagstukken geschikt, hierom is de kans groot dat u geadviseerd kan worden over de problemen die spelen in uw bedrijf. Dus twijfel niet langer en kom gewoon eens langs, mocht u hier geen tijd voor hebben, bel dan op of stuur een e-mail.

Voor meer info : Personeelsadvies, ieder mkb heeft het nodig, niet?