Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de maatwerkmogelijkheden voor draadstangen van rvs of staal

Als u werkzaam bent in de bouw, maakt u waarschijnlijk vaak gebruik van draadstangen. Deze rvs of stalen bevestigingsmaterialen beschikken over een schroefdraad, waardoor u ze kunt verbinden door middel van bouten en moeren. Het resultaat is een ontzettend stevige constructie. Het is ook mogelijk om de draadstang in een gewenste maat te zagen voor uw project. Wanneer u op zoek bent naar een aanbieder met een ruim assortiment aan draadstangen en bijbehorende bouten en moeren die de stangen ook nog eens op maat kan leveren, dan moet u bij Kobout zijn. De goed opgeleide medewerkers staan namelijk voor u klaar om ervoor te zorgen dat u snel verder kunt met uw project.

Kies voor een specialist in metaalbewerking met de juiste machines

Het assortiment van Kobout bestaat uit 25.000 artikelen met onder andere draadstangen van rvs en staal, maar ook bouten en moeren in allerlei soorten en maten. Maar daar blijft het niet bij; deze aanbieder heeft namelijk ook een eigen metaalbewerkingsafdeling. Hier staan zaag-, kolomboor-, buig- en tapmachines klaar om de meest uiteenlopende projecten snel en van de hoogste kwaliteit te kunnen verzorgen. U schakelt de medewerkers in voor de volgende diensten:

  • Het op maat zagen van draadstangen in de door u gewenste lengte. Dit is inclusief nabewerking en u heeft tevens de mogelijkheid om de stangen te laten verzinken.
  • Het laten bewerken van uw artikelen uit het assortiment bouten en moeren.
  • Levering en eventueel voorraadbeheer van de bevestigingsmaterialen op uw locatie.

Maak gebruik van de beste service

Of u nu tien of duizend stuks draadstangen, bouten en moeren uit het assortiment van deze aanbieder bestelt; u ontvangt altijd de beste service. De medewerkers denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw project en stellen eventueel een maatwerkoplossing voor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bouwbedrijf? Neem dan contact met Kobout op en laat u informeren!