Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kantoorruimte in de regio Zevenaar vindt u hier

Zoekt u een geschikte kantoorruimte in de regio Zevenaar? Of u nu voor lange of korte termijn kantoorruimte wilt huren voor u en uw collega’s, bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur vindt u altijd een geschikte ruimte. Dit bedrijf verhuurt kleinschalige kantoorruimtes aan verschillende bedrijven. Zoekt u een opslagplek voor kantoormateriaal? Een werkplek voor een tijdelijk project of een praktijkruimte voor cursussen en evenementen? Zij bieden diverse bedrijfsruimten aan in Zevenaar, Westervoort en meer in de Liemers. Zo vindt u altijd een geschikte kantoorruimte in de wijde omgeving van hun kantoor.

Voor elk doel een geschikte kantoorruimte in de regio Zevenaar

Van Keulen Vastgoed – Verhuur heeft altijd verschillende kantoorruimtes in hun portefeuille. Deze portefeuille is ook nooit hetzelfde. Ze zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe geschikte ruimtes. Daardoor is er voor elk project altijd wel wat te vinden. Heeft u specifieke eisen aan de kantoorruimte in de omgeving van Zevenaar? Dan kunt u hen dat laten weten en helpen ze u gericht. Ze hebben onder andere de volgende type ruimtes:

  • Praktijkruimtes
  • Winkelruimten
  • Kantoorruimten
  • Werkruimten
  • Catering- en horecaruimten

De afmetingen verschillen bij de ruimtes. U vindt er ruimtes van 15 m2 tot ongeveer 250 m2. Doordat hun aanbod regelmatig wisselt, kunnen ook deze afmetingen veranderen. Wilt u hun actuele aanbod inzien? Neem dan een kijkje op hun website.

Uitstekende service en voorwaarden

Van Keulen Vastgoed – Verhuur biedt uitstekende voorwaarden en een uitstekende service. Ze bieden veel flexibiliteit wat betreft de contractduur. Ze denken echt met u mee als u op zoek bent naar een kantoorruimte in de omgeving van Zevenaar. U weet namelijk niet altijd hoe lang u een kantoorruimte precies nodig heeft. Dat begrijpen ze hier. U kunt bijvoorbeeld een kantoorruimte huren voor onbeperkte tijd met een opzegtermijn van maar drie maanden. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel dan eens naar dit bedrijf en laat u informeren.

https://vankeulenverhuur.nl/