Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Innovatieve oplossingen voor gevelonderhoud in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar innovatieve oplossingen op het gebied van gevelonderhoud voor jouw schoonmaak-, bouw- of gevelonderhoudsbedrijf in Zuid-Holland? Dan verwijzen we je graag door naar CCP International BV, ook wel CCPI genoemd. Deze specialist uit Krimpen a/d Lek is al jarenlang ontwikkelaar en producent van diverse hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor verschillende toepassingen. Bij de ontwikkeling van deze producten wordt bovendien rekening gehouden met de ISO 9001 kwaliteiten, de 14001 milieurichtlijnen en de GMP+ normen. Met de ruime ervaring en de technische knowhow van deze experts, weten ze voor ieder project opnieuw een oplossing op maat aan te bieden.

Bescherm jouw gevel met een uitstekende gevelcoating

CCPI uit Zuid-Holland weet voor ieder project op het gebied van gevelonderhoud of vastgoedonderhoud een tailormade oplossing te bieden. Zo zijn de reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten van CCPI geschikt voor diverse type ondergronden en projecten. Wil je gebruik maken van deze hoogwaardige producten? Dan haal je een oplossing in huis voor andere:

  • Het verwijderen van graffiti
  • Het beschermen tegen graffiti
  • Gevelreiniging
  • Het hydrofoberen of impregneren van gevels
  • Het onderhouden van een object
  • Het beschermen van aluminium
  • Het reinigen van aluminium

Een uitgebreid projectadvies met een grondige projectinspectie

CCPI is niet alleen in te schakelen voor diverse oplossingen op het gebied van gevelcoating. Ze denk daarnaast ook graag mee met jouw project, bijvoorbeeld door een uitgebreid advies te schrijven. Hierbij vormt een grondige projectinspectie in combinatie met referentieproeven de basis. Met een professioneel advies van deze experts ben je verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Bescherm en reinig jouw gevel met de producten van deze specialist

Wil je graag gebruik maken van de maatwerkoplossingen van CCPI om jouw gevel te beschermen of voor gevelonderhoud in Zuid-Holland? Neem dan contact op met deze specialisten via hun website en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

https://www.cleaningcareproducts.com/