Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier kunt u een veiligheidskundige voor uw (bouw)project inhuren

Wanneer u een bouwproject of ander project in een risicovolle sector op de planning heeft staan, is het inhuren van een veiligheidskundige niet overbodig. Een dergelijke specialist in arbeidsveiligheid helpt u om een veilige werkomgeving voor uzelf, uw personeel en andere betrokken partijen te realiseren. Wanneer u een veiligheidskundige gaat inhuren, wilt u natuurlijk kiezen voor de beste partij op dit gebied. U komt dan al snel terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom, provincie Noord-Brabant. Dit is een uitstekend bedrijf om een veiligheidskundige van in te huren. Wilt u weten waarom? Lees verder en ontdek het zelf.

Jarenlange ervaring in de sector

De specialisten van het bedrijf beschikken zelf over jarenlange ervaring in de sector. Het bedrijf was oorspronkelijk namelijk een bedrijf dat enkel was gespecialiseerd in bouw- en bodemwerkzaamheden. Het personeel heeft dan ook veel praktijkervaring in risicovolle omgevingen opgedaan. Door de specialisatie in arbeidsveiligheid waar het bedrijf tegenwoordig over beschikt, zijn zij dé aangewezen partij waar u een veiligheidskundige kunt inhuren. U rekent dan namelijk op jarenlange praktijkervaring gecombineerd met de juiste papieren op het gebied van arbeidsveiligheid. Daardoor besteedt u het uitvoeren van RI&E’s, het opstellen en beoordelen van VGM-plannen en bijvoorbeeld het aanreiken van toolboxen op het gebied van arbeidsveiligheid gerust uit aan deze partij.

Neem bij interesse contact op

Spreekt de jarenlange praktijkervaring van Hattink Advies B.V. u aan? Dat is begrijpelijk! U wilt namelijk alleen de beste expert op het gebied van arbeidsveiligheid inhuren als veiligheidskundige. Daarvan bent u bij dit bedrijf verzekerd. Neem contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website en maak uw interesse kenbaar. Er wordt dan met u meegekeken hoe u het best een veilige werkomgeving voor u en uw personeel kunt creëren. Een veiligheidskundige inhuren in Bergen op Zoom of elders in Noord-Brabant is dan vaak de beste optie!

https://hattinkadvies.nl/