Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Extern vergaderen doet u hier in Boxtel

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om extern te vergaderen in Boxtel? Bekijkt u dan zeker eens de mogelijkheden van Hof van Vijfeijken in Boxtel. Deze locatie, gelegen in de prachtige natuur, leent zich perfect voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies. U verblijft met uw team in een monumentale boerderij van wel vijf eeuwen oud. Geniet van volledig verzorgde één- of meerdaagse arrangementen. U kunt er zelfs voor kiezen om met het gehele team te overnachten. Er staan twaalf losse slaapkamers tot uw beschikking. Bovendien bent u altijd het enige bedrijf dat verblijft bij Hof van Vijfeijken, op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw werkzaamheden.

Verleng uw verblijf met een overnachting

Wanneer u bij deze vergaderlocatie in Boxtel extern gaat vergaderen, is het wel zo prettig om het meeste eruit te halen. Dit doet u door bij een training, brainstormsessie of vergadering ruim de tijd te nemen. Kies er daarom voor om uw verblijf te verlengen met één of meerdere overnachtingen. Op deze manier komt u zeker tot nieuwe en innovatieve inzichten tijdens uw verblijf. Bovendien geniet u dan ook nog eens van de heerlijke gerechten van de chef-kok. Alle gerechten worden bereid met zoveel mogelijk biologische en streek-/seizoensgebonden producten. De chef-kok houdt, naast een aantal befaamde familierecepten, van de creatieve en gezonde keuken.

Reserveer uw verblijf nu

Wilt u ook extern komen vergaderen op deze vergaderlocatie in Boxtel? Dat is een zeer goed idee. U kunt hier namelijk prima terecht voor een vergadering van zowel één of meerdere dagen. Wilt u meer weten over wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is wanneer u hier verblijft? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u eventuele dieetwensen en allergieën op voorhand bespreken. Zo weet u zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld. Reserveer uw verblijf nu!