Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Extern vergaderen doet u hier in Boxtel

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om extern te vergaderen in Boxtel? Bekijkt u dan zeker eens de mogelijkheden van Hof van Vijfeijken in Boxtel. Deze locatie, gelegen in de prachtige natuur, leent zich perfect voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies. U verblijft met uw team in een monumentale boerderij van wel vijf eeuwen oud. Geniet van volledig verzorgde één- of meerdaagse arrangementen. U kunt er zelfs voor kiezen om met het gehele team te overnachten. Er staan twaalf losse slaapkamers tot uw beschikking. Bovendien bent u altijd het enige bedrijf dat verblijft bij Hof van Vijfeijken, op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw werkzaamheden.

Verleng uw verblijf met een overnachting

Wanneer u bij deze vergaderlocatie in Boxtel extern gaat vergaderen, is het wel zo prettig om het meeste eruit te halen. Dit doet u door bij een training, brainstormsessie of vergadering ruim de tijd te nemen. Kies er daarom voor om uw verblijf te verlengen met één of meerdere overnachtingen. Op deze manier komt u zeker tot nieuwe en innovatieve inzichten tijdens uw verblijf. Bovendien geniet u dan ook nog eens van de heerlijke gerechten van de chef-kok. Alle gerechten worden bereid met zoveel mogelijk biologische en streek-/seizoensgebonden producten. De chef-kok houdt, naast een aantal befaamde familierecepten, van de creatieve en gezonde keuken.

Reserveer uw verblijf nu

Wilt u ook extern komen vergaderen op deze vergaderlocatie in Boxtel? Dat is een zeer goed idee. U kunt hier namelijk prima terecht voor een vergadering van zowel één of meerdere dagen. Wilt u meer weten over wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is wanneer u hier verblijft? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u eventuele dieetwensen en allergieën op voorhand bespreken. Zo weet u zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld. Reserveer uw verblijf nu!

Gerelateerde artikelen

Wat is het beste adres voor industriƫle verlichting voor bedrijven?

Scoren met je evenement door een projectmanagementpartner

Schakel een specialist in voor professionele schoonmaak in Den Haag