Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke vergaderlocatie met overnachting in Mill

Bent u op zoek naar een prachtige vergaderlocatie met overnachting in het Brabantse Mill? Neemt u dan zeker eens een kijkje bij de mogelijkheden van De Lage Raam. Deze vergaderlocatie is de perfecte locatie voor een creatieve vergadering of brainstormsessie. Er zullen gegarandeerd nieuwe ideeën bedacht worden! U bevindt zich namelijk middenin een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Wilt u voorafgaand, tijdens of na de vergadering even wandelen om uw hoofd leeg te maken? Bij De Lage Raam geniet u van een rustige omgeving waar u zich heerlijk in de natuur kunt begeven. Het maakt niet uit of u kleinschalig of grootschalig wilt gaan vergaderen, hier zit u goed.

Laat de prachtige omgeving het werk voor u doen

Een goede brainstormsessie houdt u natuurlijk bij een prettige locatie. De vergaderlocatie met overnachting in Mill leent zich hier perfect voor. De locatie is omringd door prachtige natuur. Op deze manier weet u zeker dat alle creativiteit naar boven komt. Dit is fijn wanneer u bijvoorbeeld een meerdaagse werkactiviteit wilt organiseren en daarom ook op zoek bent naar een overnachting. Bij De Lage Raam heeft u alles wat u maar nodig heeft. Denkt u hierbij aan een flip-over, whiteboard en een beamer. Op het gehele terrein heeft u bovendien een goede wifi-verbinding.

Neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie

Wilt u meer weten over deze vergaderlocatie met overnachting in Mill? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van De Lage Raam. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer u hier wilt komen vergaderen en overnachten. Bent u benieuwd naar de omgeving en wilt u alvast wat foto’s bekijken? Bekijk dan de website van De Lage Raam. Hier vindt u veel aanvullende informatie over de groepsaccommodatie, waaronder verschillende foto’s.

https://www.delageraam.nl/index.php