Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit zijn de diensten van dit bedrijf die vervanging tijdens zwangerschapsverlof regelt

Heb je een zwangere medewerker in dienst die binnenkort op zwangerschapsverlof gaat? Dan wordt het tijd om snel vervanging tijdens dit zwangerschapsverlof te regelen. De selectie en sollicitatieprocedure kan erg veel werk kosten, maar gelukkig kun je hier hulp bij inschakelen. Four Months regelt namelijk gepaste zwangerschapsvervanging voor sectoren zoals communicatie, marketing en management. Hier lees je wat zij jou allemaal kunnen bieden.

Opstellen van een gepast profiel

Wanneer je deze specialisten inschakelt, zullen zij met jou uitgebreid het profiel van de medewerker gaan bespreken. Zo weten zij precies waar jij naar op zoek bent en waar er rekening mee gehouden moet worden. Op basis van jouw eisen, het takenpakket en het team wordt een profiel en een vacature opgesteld. Dit doen jullie samen omdat jij de functie natuurlijk het beste kent.

 

Een uitgebreide selectieprocedure

De specialisten zullen geschikte kandidaten voor de functie gaan zoeken. Alle kandidaten in de pool hebben al ervaring met tijdelijke klussen of vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Hierdoor zullen zij zich goed kunnen aanpassen. Er worden kandidaten gezocht met de juiste kennis, kwaliteiten en ervaring in de sector. Kandidaten die niet geschikt zijn worden er meteen uitgehaald en deze krijg jij ook niet te zien. Geschikte kandidaten komen eerst op sollicitatiegesprek bij de specialisten. Jij krijgt uiteindelijk alleen de beste kandidaten te zien die uit de selectieprocedure gekomen zijn.

Realiseer een soepele werkoverdracht

Na de selectieprocedure kun jij een keuze maken uit een van de kandidaten. Je kunt ervoor kiezen om deze meteen aan te nemen of eerst nog zelf gesprekken te voeren. Uiteindelijk heb jij hopelijk een geschikte vervanging tijdens het zwangerschapsverlof. Four Months regelt dat de medewerker snel aan het werk kan door middel van een soepele werkoverdracht. Het werk van deze specialisten zit er pas op wanneer de tijdelijke medewerker aangenomen is en aan het werk kan.

https://fourmonths.nl/