Webzinner
Image default
Zakelijke dienstverlening

De kracht van een houten scheidingswand

Wie op zoek is naar een houten scheidingswand kan uitstekend terecht bij BREEDVELD. Bij dit gerenommeerde bedrijf vindt u een brede selectie aan scheidingswanden die behalve praktisch ook zeer fraai zijn. De wanden passen in bijna alle soorten panden, maar zijn met name geschikt voor panden met veel ruimte. Hier wordt een scheidingswand vaak toegepast om een ruimte van meer contrast te voorzien. Een ruimte krijgt hierdoor een warme uitstraling. Daarnaast is het met een houten scheidingswand eenvoudiger om het binnenklimaat op peil te houden. Ten slotte helpt een dergelijke wand tegen ruis: bijvoorbeeld door omgevingsgeluiden. Kortom, een houten scheidingswand biedt veel voordelen voor uw pand!

Hét bedrijf voor het kopen van uw scheidingswand

Een scheidingswand van uitstekende kwaliteit koopt u bij BREEDVELD, dat al sinds 1906 actief is op het gebied van mobiele wandsystemen. Het bedrijf beschikt over ruim een eeuw aan ervaring, waardoor ze u uitstekend kunnen helpen aan een houten scheidingswand. Het bedrijf heeft door de jaren heen veel tijd gestoken in innovaties, zowel op technisch vlak als in het team. Hierdoor zijn de specialisten in staat om mobiele wandsystemen, zoals een houten scheidingswand, te realiseren die aan al uw wensen voldoet.

Dé oplossing in uw situatie

Een houten scheidingswand is voor iedereen. Er zijn talloze voordelen verbonden aan het laten installeren van scheidingswanden. Zo is de wand in staat om het geluid van buiten gedeeltelijk op te vangen en te blokkeren. Dit maakt een ruimte met een houten scheidingswand een stuk geluidsdichter dan een ruimte zonder scheidingswand. Daarnaast zijn ook het fraaie uiterlijk én het eenvoudig reguleren van het binnenklimaat twee aangename voordelen. Hierdoor is een dergelijke wand de oplossing in elke situatie: of u nu uw pand een upgrade wilt geven, last heeft van omgevingsgeluiden of een slecht binnenklimaat. Neem contact op met de specialisten van BREEDVELD en laat uw wand ontwerpen!

https://www.breedveld.com/