Webzinner
Woningen

Het voordeel van een collectieve zorgverzekering bij VGZ

 

Wilt u profiteren van VGZ collectiviteitskorting? In dat geval is het aan te raden om daar een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Een collectieve zorgverzekering is namelijk om meerdere redenen voordelig. U sluit dan een verzekering af met een hele groep en daardoor kunt u profiteren van de VGZ collectiviteitskorting. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan een collectieve verzekering bij VGZ. In deze tekst gaan we dat dieper in op die verschillende voordelen.

 

Profiteer van een preventiebudget

Verzekeringsmaatschappijen vinden het belangrijk dat mensen gezonder gaan leven. In de eerste plaats is dit uiteraard goed voor de mensen zelf. Een gezond leven gaat vaak gepaard met een gelukkig leven. Mensen die gezond leven zitten lekkerder in hun vel. Tegelijkertijd is dit ook voordelig voor de verzekeringsmaatschappij zelf. Hoe gezonder mensen leven, hoe kleiner de kans dat ze zorg nodig hebben. Sluit u bij VGZ een collectieve zorgverzekering af? Dan krijgt u een budget voor preventieve zorg. Denk daarbij aan geld voor een leefstijlcheck of een andere lichamelijke controle.

Extra vergoedingen voor mondzorg en fysiotherapie

Heeft u regelmatig problemen met uw tanden? Dan weet u ongetwijfeld hoe duur de behandelingen bij een tandarts zijn. Het is dan ook fijn wanneer u daarvoor bent verzekerd, zodat u met een gezond gebit kunt rondlopen. Bij VGZ krijgt u niet alleen VGZ collectiviteitskorting, maar ook extra vergoeding voor mondzorg en fysiotherapie. Dit is dus ook ideaal voor mensen die regelmatig kampen met lichamelijke klachten, vanwege het sporten of de werkzaamheden die ze dagelijks moeten uitvoeren.

 

Het hele gezin kan meeprofiteren

Ook uw gezinsleden kunnen zich aansluiten bij de collectieve zorgverzekering. Dit is ideaal voor grote gezinnen, want die kunnen op die manier maandelijks flink wat geld besparen. Heeft u kinderen onder de achttien jaar? Deze worden dan gratis meeverzekerd.

 

Snelle uitbetaling

Zorg is bijzonder duur, dus we begrijpen ook dat u snel uitbetaald wilt worden. Bij een collectieve verzekering van VGZ worden de declaraties snel uitbetaald. Het is tegelijkertijd ook heel gemakkelijk om te declareren. Daar hebben ze een speciale online pagina voor. Deze pagina is zeer gebruiksvriendelijk, zodat mensen met weinig digitale ervaring er ook mee overweg kunnen.

 

Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen

Bij veel verzekeringsmaatschappijen bent u verplicht om bij een collectieve verzekering voor één specifieke aanvullende verzekering te gaan. Dit is bij VGZ gelukkig niet het geval. Daar heeft u namelijk de keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen. Op die manier kunt u gemakkelijk een pakket kiezen dat past bij uw zorgwensen.

 

Conclusie

In deze tekst hebben we de voordelen van een collectieve verzekering van VGZ besproken. We hebben duidelijk gemaakt dat u dan niet alleen kunt profiteren van VGZ collectiviteitskorting, maar ook van veel andere zaken.