Webzinner
Woning en Tuin

Service bij Bax Houthandel zoals je het wilt hebben

Kortgeleden heb ik een eiken vloer bij BAX houthandel gekocht. En ik kan u een ding met zekerheid zeggen: Ik heb en ik ga hier geen moment spijt van krijgen. Het was een soort dilemma, ik heb erg lang getwijfeld of ik wel een eiken vloer wilde hebben. Maar na het zien van veel vloeren en showrooms, was ik er wel echt over uit. Het zou een eiken vloer gaan worden. Ik bezocht meerdere aanbieders en kreeg bij BAX houthandel toch wel het meest vertrouwde gevoel. Mede door de goede service en de grote deskundigheid van de medewerkers van BAX.

Geen moment spijt van mijn eiken vloer

Door mijn eiken vloer van BAX, ben ik veel minder tijd kwijt aan poetsen. De vloer is namelijk makkelijk schoon te houden en vuil trekt niet snel in. Een ander groot voordeel van BAX, vond ik dat zij alles in een eigen fabriek maken. Hierdoor kunnen zij hun eigen kwaliteit waarborgen en bij fouten gaat de vloer direct terug naar de eigen fabriek. Dit scheelt ontzettend veel tijd en gedoe! Ook krijg je gelijk bij binnenkomst al het idee dat er echt naar je geluisterd wordt. BAX laat erg duidelijk merken niet uit te zijn op je geld, maar op een goede vloer voor jou. Nadat ik aan de adviseur mijn wensen met betrekking tot een vloer duidelijk had gemaakt, is hij een aantal geschikte vloeren voor mij gaan selecteren en samen met mij nagedacht over de perfecte vloer voor mij. De vloer moest natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook binnen mijn budget passen.

Eerlijke kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wat mij vooral aantrekt bij BAX Houthandel, is dat zij altijd eerlijk tegen mij zijn geweest. Ook toen zij vonden dat bepaalde eiken vloeren niet geschikt waren voor mijn huis. BAX Houthandel adviseert ook zeker niet de duurste vloeren om hier een slaatje uit te slaan. Mocht u nu twijfelen over het kopen van een eiken vloer bij BAX houthandel, dan zou ik u adviseren om gewoon een keer langs te gaan. U zult versteld staan van de goede service en de deskundigheid op het gebied van eiken vloeren van BAX!

Voor meer info : Service bij Bax Houthandel zoals je het wilt hebben