Webzinner
Image default
Woning en Tuin

Parketvloeren Utrecht voor in je appartement

Parketvloeren Utrecht kunnen prima in een appartement worden toegepast. Woon je in een appartement in de prachtige binnenstad van Utrecht? Of ben je van plan te gaan verhuizen naar een appartement aan de rand van de stad Utrecht? Dan ben je voor de keuze van je parketvloeren Utrecht waarschijnlijk afhankelijk van de geluidsnormen die de VVE stelt. Ook met de regels van de VVE of andere woningcorporaties is het geluidsvriendelijk toepassen van parketvloeren Utrecht in je appartement geen probleem.

Parketvloeren Utrecht in een appartement geluidsvriendelijk toepasbaar

Wat de meeste mensen denken is dat parketvloeren voor geluidsoverlast zorgen en dat ze hol klinken. Daardoor is men vaak geneigd om voor een andere vloer dan parketvloeren te kiezen. Dat is erg jammer want de parketvloeren Utrecht kunnen prima in een appartement worden toegepast waarbij je voldoet aan de geluidsnormen. Er moet dan uiteraard wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het is van belang dat je kiest voor een speciaal geluid reducerende ondervloer. Dit voorkomt overlast van loop- en contactgeluid. Daarnaast wordt geadviseerd de parketvloeren zwevend te leggen. Op deze manier wordt het geluid tot maximaal 11dB gereduceerd en dus wordt geluidsoverlast voorkomen. Bovendien wordt daarmee aan de eisen van de VVE voldaan.

Upgrade je appartement met parketvloeren Utrecht

Parketvloeren Utrecht zijn er van AvanceFloors. AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment parketvloeren die zwevend kunnen worden gelegd. En dus in combinatie met een geschikte ondervloer geschikt zijn voor appartementen. De keuze voor parketvloeren hebben wij van AvanceFloors je gemakkelijk gemaakt met een online eenvoudig zes stappenplan. Daarmee kun je parketvloeren samenstellen volledig naar jou wensen. Bijkomend voordeel van de AvanceFloors parketvloeren is dat ze uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming; ook in een appartement! Ook voor in je appartement aan de Utrechtse grachten kan je dus zeker gaan genieten van parketvloeren Utrecht.