Webzinner
Image default
Winkelen

Kappers in Dongen

Dongen is een pittoresk dorpje gelegen in het hart van Noord-Brabant. Ondanks de landelijke uitstraling van het dorp, zijn er talloze moderne en trendy kapperszaken te vinden. In dit artikel bespreken we enkele van de populaire kappers in Dongen en waarom ze zo geliefd zijn bij de lokale bevolking.

Kapper Studio Chic

Een van de bekendste en meest geliefde kapperszaken in Dongen is Kapper Studio Chic. Gelegen aan de Kerkstraat, biedt deze kapsalon een breed scala aan diensten, van knippen en kleuren tot haarverlengingen en styling. De kappers bij Studio Chic zijn professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends. Daarnaast heerst er een gezellige en ontspannen sfeer in de salon, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen.

Kapsalon Hair&Beauty

Voor een complete haarverzorging kun je terecht bij Kapsalon Hair&Beauty. Deze salon staat bekend om de uitstekende service en persoonlijke aandacht voor elke klant. Naast knippen en kleuren bieden ze ook diverse schoonheidsbehandelingen aan, zoals manicures en pedicures. Hier kun je dus een volledige make-over ondergaan. De vriendelijke kappers en schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat je met een stralende glimlach de salon verlaat.

Kapper De Barbier

Als je op zoek bent naar een klassieke kapperservaring, dan moet je bij Kapper De Barbier zijn. Gevestigd aan de Dorpsstraat, brengt deze salon een vleugje nostalgie naar Dongen. Hier kun je terecht voor een traditionele scheer- en knipbeurt. De ervaren barbiers nemen de tijd voor elke klant, waardoor je even kunt ontspannen en genieten van de ouderwetse sfeer in de salon.

Kapsalon Haar & Zo

Kapsalon Haar & Zo is een moderne kapsalon gelegen aan de Julianastraat. Deze salon staat bekend om de creatieve kappers en de hoogwaardige kappersproducten die er worden gebruikt. Je kunt hier terecht voor een frisse nieuwe look, maar ook voor advies en tips over het onderhouden van je haar. De kappers bij Haar & Zo luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel de salon verlaat.

Conclusie

In Dongen zijn er talloze kapperszaken te vinden die voldoen aan de wensen van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsalon, een complete haarverzorging of een klassieke knipbeurt, Dongen heeft het allemaal. Bezoek kappers in Dongen voor meer informatie over de verschillende kapperszaken in de regio.