Webzinner
Image default
Webdesign

De voordelen van WordPress en redenen om voor een WordPress website te kiezen

De voordelen van WordPress en redenen om voor een WordPress website te kiezen

Wij van Full service internet bureau Webactueel zweren bij het open source CMS van WordPress. Wilt u een nieuwe website laten maken? Verdiep u dan in ieder geval in de voordelen van een WordPress website. Wij vertellen u graag meer over WordPress.

WordPress is het meest populaire CMS ter wereld

CMS staat voor Content Management Systeem. Er bestaan vele soorten CMS. Van systemen zoals WordPress tot zelf gemaakte CMS door webmasters zelf. Een kwalitatief goed CMS zal u vele voordelen geven. Een CMS heeft grote invloed op zaken als SEO, functionaliteiten, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Omdat het CMS van WordPress open source is blijft het systeem altijd up to date. Open source software is software waarvan de broncode is gepubliceerd en vrij beschikbaar is voor het publiek. Daarom kan iedereen vrij kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten aan auteursrechten en toeslagen kwijt te zijn. Er worden wekelijks honderden nieuwe plug-ins ontwikkeld voor WordPress die ervoor zorgen dat eigenlijk alles mogelijk is tijdens het maken van een WordPress website. Dat betekend ook dat mensen vrijwillig werken aan WordPress uitbreidingen en dat het CMS gratis te gebruiken is.

Een WordPress website laten maken duurt niet lang bij Webactueel

Ondanks het CMS van WordPress eenvoudig werkt, is het wel verstandig om het laten maken van een nieuwe website, door een professional te laten doen. Wilt u een WordPress website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Webactueel en wij vertellen u graag de voordelen en onze mogelijkheden. Ook kunt u een gratis intake gesprek plannen met ons. Wij horen dan graag uw ideeën en sluiten af met een prijsopgave. Zo weet u na het intake gesprek precies waar u aan toe bent en kunt u alsnog vrijblijvend beslissen om met ons in zee te gaan of niet. Bij ons uw nieuwe website laten maken betekend: binnen 3 weken een perfect werkende, kwalitatief zeer sterke, unieke WordPress website, die geheel naar uw wensen werkt.

Iedere WordPress website gemaakt door Webactueel is uniek

Door het zeer grote aanbod aan plug-ins die beschikbaar zijn bij WordPress kunnen wij een website maken die geheel uniek is. Wij starten niet met een standaard template maar bouwen uw website op vanaf een witte pagina, precies zoals u deze wilt hebben. Vergeet daarbij niet dat in principe alles mogelijk is, dus laat uw gedachten en ideeën de vrije loop tijdens een intake gesprek. Wij zullen vanuit onze kant, u uiteraard waarschuwen voor eventuele valkuilen in uw plannen. Daarnaast vullen we uw ideeën graag aan met mooie bruikbare extra’s. Ons doel is om een ultieme website te bouwen die uw onderneming naar een hoger level tilt.

Voor meer info : De voordelen van WordPress en redenen om voor een WordPress website te kiezen