Webzinner
Hobby en vrije tijd

De waterpijp voor onderweg

Veel dingen die je gaat doen plan je met je vrienden. Er is heel veel te beleven en je kan een heleboel doen en zien op deze wereld. Je kan lekker naar het strand gaan, bij iemand thuis zitten, naar het buitenland gaat of gewoon in het vondel park gaan zitten. Dit zijn natuurlijk nog maar enkele dingen die ik zo even uit mijn duim zuig. Deze plekken noem ik omdat ik zoals je misschien al door hebt ergens naar toe aan het bouwen ben. Hierbij ga ik je tips geven hoe jij de waterpijp kan roken op openbare plekken. Een waterpijp bestaat namelijk uit verschillende onderdelen en je moet er even op letten dat je niet iets vergeet.

Je vraagt je misschien af waarom ik nou juist dit bespreken wil. Nou, het mooie van de waterpijp is dat het vaak heel spontaan gebeurd en het zorgt voor hele leuk en gezellige omstandigheden.

Als eerst moet je er voor zorgen dat je de waterpijp zelf bij je hebt. Het is prima te vervoeren, maar als je er nog één gaat kopen is het slim om hier rekening mee te houden qua grootte. Je moet er voor zorgen dat je zowel de waterpijp vaas, het mondstuk en de slank bij je hebt. Als je met veel vrienden gaat is het slim om een waterpijp slang kopen slim.

Ten tweede moet je er op letten dat je je aansteker niet vergeet. Als je de hele waterpijp in elkaar gezet hebt en er dan achter komt dat je geen aansteker hebt is erg vervelend.

Maar voordat je je druk kan maken over de aansteker is het slim om aan vocht te denken. Je kan de waterpijp natuurlijk niet roken zonder water of een andere vochtige substantie. Het is hiernaast ook slim om genoeg kooltjes en waterpijp tabak mee te nemen.

Voor meer info : De waterpijp voor onderweg