Webzinner
Image default
Dienstverlening

Krijg helderheid over de toekomst van uw pand met de meerjarenonderhoudsplanning

Heeft u een meerjarenonderhoudsplanning, oftewel MJOP, nodig voor uw VvE of voor een ander doeleinde? Dan bent u bij Keurhuis Nederland aan het juiste adres. Met veel ervaring als inspecteur in de vastgoedbranche weten zij precies hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn. Heeft u een meerjarenonderhoudsplanning nodig voor woningen of appartementen? Of gaat het om openbare gebouwen zoals scholen? U kunt voor ieder doeleinde dit bedrijf inschakelen voor een MJOP. Daarnaast verzorgen zij ook met veel deskundigheid uw keuringen en inspecties, zoals de NHG-keuring en specifieke testen, zoals de blowerdoortest. Tevens schakelt u hen ook in voor de vaststelling van energielabels. Wilt u meer weten over de meerjarenonderhoudsplanning of een andere dienstverlening van dit bedrijf? Lees verder en ontdek wat Keurhuis Nederland voor u kan betekenen.

De meerjarenonderhoudsplanning voor de VvE

De MJOP staat vooral bekend in de wereld van de VvE’s. Bewoners van appartementen betalen een vast bedrag per maand dat dient als reserve voor groot onderhoud. Om te weten met welke kosten een VvE rekening moet houden, biedt de meerjarenonderhoudsplanning uitkomst. Hiermee weet u voor de komende 10 en 25 jaar wat u kunt verwachten qua onderhoud, renovaties en kosten. Om de vier jaar wordt de MJOP aangepast om de meest recente planning en begroting vast te stellen. Keurhuis Nederland voorziet u van deze onderhoudsplanning tegen competitieve tarieven en met deskundig onderhoudsadvies.

Boek uw keuring eenvoudig online

Wist u dat u de MJOP geheel online kunt aanvragen bij dit bedrijf? U heeft dus in een paar stappen uw keuring gepland, waardoor u direct weet waar u aan toe bent en wat de kosten zullen zijn. Dit geldt ook voor andere keuringen, zoals de opleverkeuring van een nieuwbouwwoning of de keuring die nodig is voor de NHG. Omdat u bij Keurhuis Nederland de keuze heeft uit verschillende keuringspakketten, betaalt u nooit voor iets wat u niet nodig heeft!

https://www.keurhuisnederland.nl/