Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Waarom webmail zo populair is?

Webmail voor snelheid en gemak

Webmail is een dienst die door vele providers wordt aangeboden, met als meest bekende aanbieders Gmail.com, Outlook.com en Yahoo.com.

Met Webmail kun je jouw e-mail op het internet lezen en ook e-mails versturen zonder daarbij gebruik te hoeven maken van een e-mailprogramma.

Op iedere smartphone, tablet of PC kun je, mits je verbinding hebt met internet, op deze manier jouw e-mail altijd en overal ter wereld lezen en verzenden.

Deze globale toegankelijkheid zorgt ervoor dat jouw connectie met de wereld praktisch altijd en overal bij je is.

Gratis en voor iedereen

Omdat Webmail diensten door iedere provider gratis worden aangeboden is het een zeer toegankelijke dienst geworden waar miljoenen mensen gebruik van maken. Zo ook kunt u gebruik maken van KPN webmail.

Een bedrijf als Google speelde jaren geleden slim in op de vraag van consumenten om gemakkelijk en snel te kunnen communiceren met collega’s, familie of vrienden.

Zodoende werd Google een van de voorlopers op dit gebied en Gmail.com is dan ook een van de meeste populaire Webmail diensten van vandaag.

Mailservers in plaats van harde schijven

Het aantal e-mails dat de gemiddelde Nederlander verzendt en ontvangt loopt op jaarbasis al snel in de duizenden. Bedenk je eens dat je al die e-mails zonder het gebruik van een Webmail dienst dus allemaal op je PC moet opslaan. Gelukkig werkt Webmail echter via een mailserver en om deze reden hoef je als consument geen ruimte op je harde schijf vrij te laten om al jouw duizenden e-mails te kunnen bewaren.

Het is een enorm consument vriendelijke dienst die is ontworpen om snel, overzichtelijk en gemakkelijk e-mail te kunnen ontvangen en verzenden. Kortom, deze fantastische ontwikkeling van eind vorige eeuw, die past bij de moderne samenleving en ons een stap dichterbij de digitale mens heeft gebracht, is goed voor ons allemaal.

http://www.webmail-informatie.nl