Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Maak je slaapkamer compleet donker met verduisterend raamfolie

Rolgordijnen, gordijnen, jaloezieën en lamellen, het zijn allemaal manieren om te proberen je ramen te verduisteren. In de slaapkamer is het erg fijn als het volledig donker kan zijn. Hoewel sommige mensen een beetje lichtinval in de slaapkamer geen probleem vinden om in te slapen, hebben veel mensen juist last van dat licht en wensen zij juist een kamer die volledig verduisterd is. Met bovengenoemde gordijnsoorten kun je natuurlijk voor verduistering zorgen, alleen heeft het vaak niet 100% het gewenste effect. Vaak blijft er toch nog een kiertje over langs de rand wat voor irritatie kan zorgen. Misschien heb je vuilniszakken geprobeerd op te hangen of het raam met karton geprobeerd af te plakken, het is allemaal niet ideaal. Er is eigenlijk maar een perfecte oplossing voor dit probleem; verduisterend raamfolie. Bij Plakfoliewebshop.nl vind je dit type raamfolie.

Wat is verduisterend raamfolie?
Verduisterend raamfolie is zoals de naam het eigenlijk al zegt, raamfolie dat zorgt voor verduistering. Je hebt dit raamfolie in meerdere soorten. Het meest populaire is het 100% verduisterende raamfolie. Dit folie is aan een zijde wit en aan de andere zijde zwart. Er komt geen enkele vorm van licht doorheen. Daarbij is het ook gemakkelijk aan te brengen en is het ook voordelig in aanschaf.

Verduisterend raamfolie wordt veel gebruikt voor slaapkamerramen. Wanneer lichtinval in de slaapkamer niet gewenst is, is dit de perfecte oplossing. Ook het raampje boven de slaapkamerdeur wordt vaak beplakt met het verduisteringsfolie. Omdat dit raam het licht van de gang door laat, kan dit erg vervelend zijn wanneer er één iemand al slaapt, en de rest nog niet. De lamp op de gang gaat meerdere keren aan en uit, wat voor irritatie kan zorgen. De beste oplossing; gebruik ook hiervoor het verduisterende raamfolie en je bent in één keer van dit probleem af.

 

https://plakfoliewebshop.nl