Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Ideeën voor een actief bedrijfsuitje en groepsaccommodatie in Didam

Als u de mogelijkheden aan het bekijken bent voor een actief bedrijfsuitje met eventueel aansluitend een groepsaccommodatie in Didam, dan heeft u verschillende opties tot uw beschikking. Een van de mogelijkheden is een uitje in western thema. Dat kunt u bijvoorbeeld boeken bij De Westernboerderij. Hier kunt u verschillende arrangementen boeken die passen bij een actief bedrijfsuitje, zoals quad rijden, paintball of countrygolf. Ook de groepsaccommodatie in Didam is geheel in western sferen, want u brengt de nacht door in een echte tipi.

Een actief bedrijfsuitje in western stijl en een overnachting in een tipi

Bij De Westernboerderij worden er verschillende arrangementen aangeboden die ideaal zijn voor een actief bedrijfsuitje. U kunt bijvoorbeeld het quadarrangement boeken. Dan gaat u met een quad een parcours afleggen. Het arrangement countrygolf met buks- en boogschieten zal de competitie met uw collega’s op een leuke manier verhogen en het Archery Tag met grillbuffetarrangement is vergelijkbaar met paintball, maar wordt gespeeld met pijl en boog. Na afloop van de activiteiten staat er een overheerlijk western grillbuffet voor u klaar waar u onbeperkt van mag eten. Als u kiest voor de groepsaccommodatie in Didam, dan brengt u een nacht door in een tipi. Natuurlijk is comfort na een intensieve dag belangrijk, daarom is deze indianentent voorzien van alle hedendaagse gemakken, zoals een verwarming en een ijskast. Maar het is zeker en vast een passende afsluiting van de dag om na alle westernactiviteiten en een gezellig kampvuur in een tipi onder de sterren te slapen. 

Hoe u een actief bedrijfsuitje in western thema moet boeken

Wilt u ook zo’n bijzondere groepsaccommodatie in Didam boeken of bent u geïnteresseerd in een van de westernarrangementen? Surf dan naar de website van De Westernboerderij. Daar vindt u de verschillende mogelijkheden en kunt u een boeking plaatsen. U vindt er ook een telefoonnummer waar u naar kunt bellen als u een speciaal bedrijfsarrangement met diverse westernactiviteiten wenst. Een ding is zeker, met dit western thema wordt het vast een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten.