Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Europroducts

Sinds 1991 levert MTS Euro Products een breed assortiment hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen. Het bedrijf richt zich op de business to business markt en levert niet direct aan de eindgebruiker. Als onafhankelijke speler word het assortiment exact afgestemd op wensen van de klant. Er wordt gewerkt volgens het ‘one stop shopping’ concept. 

 

Mileubewust

Een belangrijk onderdeel is om de impact van producten en werkzaamheden af te stemmen op een milieubewust niveau. Dit houdt in dat de omgang met het gebruik van grond- en hulpstoffen verantwoord wordt omgegaan. Als het mogelijk is worden producten in het assortiment vervangen voor producten die minder milieubelastend zijn. Energieverbruik word beperkt en afvalstromen worden beheerd en beperkt. 

 

Nonwovens

Nonwovendoeken zijn doeken die niet zijn geweven en bestaan uit grondstoffen met specifieke eigenschappen. De nonwovendoeken zijn geschikt voor verschillende schoonmaakklussen en kunnen breed worden ingezet. Ze zijn geschikt voor allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden en zijn zelfs in staat om zware verontreiniging weg te nemen. Ze kunnen in verschillende verpakkingen worden geleverd. Op rol, vlak gelegd, Z-gevouwen of in een dispenser box. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Sommige doeken zijn zelfs herbruikbaar en daarmee spaarzaam.

 

Onafhankelijke schoonmaak groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke schoonmaak groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel schoonmaakartikelen is dit een greep uit het assortiment van MTS – Euro Products producten bij Facility Trade Group: toilethygiëne en poetspapier op rol, nonwovens, poetslappen, vliespoetslappen, dispensers, afvalzakken, wc-papier, servetten en handhygiëne. 

 

https://facilitytradegroup.nl/