Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Deze ervaren makelaar weet alles over de huizenmarkt in Hilversum

Dorenbos|Rasch Makelaars is geen doorsnee makelaarskantoor. Dit bedrijf is bijna twintig jaar geleden ontstaan toen Patrick Dorenbos en Carel Rasch hun krachten bundelden. Daardoor kunt u bij hen uitgebreide beroepservaring vinden over alles wat met huizen te maken heeft. Bij deze makelaar in Hilversum weten ze alles over de Gooise vastgoedmarkt. Door de jaren heen hebben ze een enorm netwerk opgebouwd en ze zijn letterlijk van alle markten thuis. U kunt bij deze makelaar terecht voor allerlei zaken rondom de (ver)koop, (ver)huur en taxatie van huizen in Hilversum en omgeving.

Taxaties en waardebepalingen

Als u graag wilt weten wat de waarde is van uw huis in de regio Hilversum, dan kunt u bij deze makelaar een gratis waardebepaling aanvragen. De uitslag hiervan is vrijblijvend en u kunt er mee doen wat u wilt. Uiteraard kunnen deze makelaars uw huis voor u verkopen als de waardebepaling interessant genoeg uitvalt. Voor andere zaken – zoals het oversluiten of verhogen van een hypotheek, een successieaangifte of de vaststelling van de huiswaarde bij een echtscheiding – is een taxatierapport nodig. De experts komen dan bij u langs om een uitgebreid rapport op te stellen dat door alle hypotheekverstrekkers en andere instanties geaccepteerd wordt.

Hulp bij het vinden van een woning

Het kan heel veel tijd en moeite kosten om een geschikte woning te vinden in Het Gooi. De regio rondom Hilversum is erg gewild door de prachtige ligging in een gebied met veel natuur dat zich vlakbij de meeste grote steden bevindt. Bij Dorenbos|Rasch Makelaars snappen ze dat het belangrijk kan zijn om op tijd een huis te vinden waarin u zich thuis voelt. Daarom gaan ze met u in gesprek om te bepalen wat u nodig heeft. Er wordt een profiel opgesteld op basis van uw voorkeuren. Aan de hand daarvan worden elke dag de nieuwe, beschikbare woningen geanalyseerd en u krijgt een overzicht toegestuurd van de opties die bij u passen.

https://www.dorenbosrasch.nl/