Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Buiten sporten doe je met de sporttoestellen van Yalp

De afgelopen jaren is het een belangrijk onderdeel geworden van verschillende programma’s in nieuws en radio: sport. Het is algemeen bekend dat we te veel zitten en te weinig bewegen. Maar vooral sport en bewegen dragen bij aan de gezondheid van mensen. Je ontwikkelt een betere conditie, meer kracht, een gezondere levensstijl en  zorgt voor een goede nachtrust.  Yalp zal proberen u hierbij te ondersteunen. Ben je benieuwd hoe ze het doen? Lees dan snel deze blog.

Op maat gemaakte sportvelden

Als iedereen in een overvolle stad woont, vertellen de gemeenten ons dat ze regelmatig niet de ruimte hebben om een ​​sportveld te bouwen. Gelukkig heeft Yalp de oplossing gevonden! Het sportveld van Yalp is ontwikkeld  om velden op maat te kunnen ontwerpen, rekening houdend met de beschikbare ruimte voor zowel landschap als economie.

Real-time ondersteuning

Velen hebben ervoor gekozen om buiten te sporten omdat ze de afgelopen twee jaar vaak vanuit huis hebben gewerkt. Yalp fitnessapparatuur is een geweldige kans om  buiten te trainen. Door gewichts- en krachttraining te combineren, wordt je training naar een heel nieuw niveau getild! Deze fitnessapparaten zijn geschikt voor alle gebruikers, ongeacht het sportniveau. Wil je graag ondersteund worden in je training?  Scan vervolgens de QR-code op een van je apparaten en je hebt  toegang tot een van de vele online trainingsvideo’s.

Duurzaam skaten

Skateboarden is altijd een populaire sport geweest en 2022 is daarop geen uitzondering. Daarom moet eigenlijk elke gemeente ook over een urban sportplek beschikken. In samenwerking met de bekende pro-skater Manuel Thiry (“Slick”) heeft Yalp een urban sportplek ontwikkeld waar kwaliteit en duurzaamheid van de skateparken voorop staan.

Yalp

Bij Yalp denken ze altijd nét een beetje anders en gaan ze op zoek naar de oplossing die het beste past bij jouw vraagstuk. Met een ontwerp op maat, advies over inrichting en de verzorging van montage, onderhoud en inspecties van de sporttoestellen probeert Yalp alle hordes weg te nemen voor de perfecte sportomgeving bij jou in de buurt!


https://www.yalp.nl/