Webzinner
Image default
Aanbiedingen

Bestel een PET-fles bij deze specialisten

Uw product wilt u verkopen in een PET-fles of pot die op maat is gemaakt en die volledig voldoet aan uw wensen. Uw merknaam, logo en de productinformatie is erop vermeld op de manier die u heeft aangegeven. Hiervoor kunt u een beroep doen op PET Power. Dit bedrijf levert flessen en potten van gerecycled materiaal in tientallen formaten. De Media-fles is één van de ‘families’ waar u een keuze uit kunt maken. Of u nu een PET-fles met een inhoud van een liter zoekt, een klein flesje voor 25 cc of een pot in een door u gewenst formaat, de kans is groot dat u vindt wat u zoekt in het royale assortiment.

Veilige productie met het juiste verpakkingsmateriaal

Vooral bij de productie van levensmiddelen, maar ook bij verzorgingsproducten of schoonmaakmiddelen, is een goede verpakking van groot belang. Die mag niet lekken en het materiaal mag door de inhoud niet worden aangetast. Als u een Media-fles van deze specialisten gebruikt dan weet u zeker dat u kiest voor een verpakking die duurzaam is geproduceerd en daarnaast van uitstekende kwaliteit is. In overleg met de klant wordt het uiterlijk van de PET-fles bepaald. Als deze volledig naar wens is, kan de productie direct worden opgestart.

Laat een offerte op maat opstellen

Als u voor een product uit de Media-fles serie gaat, of als u kiest voor een andere serie, dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Hiervoor kunt u bij PET Power een vrijblijvende offerte aanvragen. Het bedrijf is actief in verschillende landen in Europa. Dus ook als uw bedrijf in het buitenland is gevestigd, bijvoorbeeld in Noorwegen, Duitsland of Italië, kunt u rekenen op de uitstekende producten en prima service van dit bedrijf. Neem dus snel contact op zodat u ontdekt wat het bedrijf voor u kan betekenen en u kunt kennismaken met hun uitstekende producten.