Webzinner
Image default
Zorg

Met deze medische klompenwinkel ervaart je optimaal comfort

Pijnlijke voeten zijn helaas geen uitzondering in de medische wereld. Als je zelf in de zorg werkt, dan klinken de lange werkdagen en hoge werkdruk je vast bekend in de oren. Je bent in je werk continu aan de wandel en patiënten aan het verzorgen. Je vraagt op dat moment veel van je voeten. Het is daarom wel zo belangrijk om over goede schoenen te beschikken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook hygiënisch. Gelukkig is er een medische klompenwinkel die aan allebei deze punten heeft gedacht en schoenen heeft ontworpen die specifiek bedoeld zijn voor zorgmedewerkers. Watts Footwear in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, helpt je optimaal comfort te ervaren om jouw werk te verlichten!

Een hygiënische én comfortabele schoen voor jouw werk in de zorg

Watts Footwear heeft als medische klompenwinkel schoenen ontwikkeld die zijn geïnjecteerd met Microban-additieven. Hierdoor worden bacteriën op de schoen binnen vijf uur gedood en hoef je ze niet op hoge temperaturen te wassen na je dienst. Deze additieven blijven gedurende de hele levensduur van de schoen werkzaam. De werkschoenen zijn daarom ook geschikt om in de operatiekamer te gebruiken. Je bestelt de schoenen in diverse vrolijke kleuren. Als jij of jouw gehele afdeling ervoor kiest deze schoenen aan te schaffen, zorg je als fijne bonus ook nog voor een vrolijke toevoeging aan je werkkleding. De schoenen zijn daarnaast antistatisch en antislip, zodat je ze veilig draagt. Ervaar het comfort van deze werkschoenen, speciaal ontworpen voor zorgmedewerkers!

Maak een afspraak om proef te lopen bij deze specialisten

Wil je ook het comfort van de schoenen van deze medische klompenwinkel ervaren? Maak dan een afspraak bij de locatie van Watts Footwear in Oisterwijk en kom proeflopen. Zo kun je direct kijken of de schoenen wat voor jou zijn. Vraag online een offerte aan om schoenen voor jou en je collega’s te bestellen of neem contact op met de specialisten van het bedrijf.

https://www.wattsfootwear.nl/site/home