Webzinner

Blog


Webzinner

Zet in op de lange termijn met finance recruitment

Snel een nieuwe medewerker vinden is vaak een noodoplossing. Met name in de finance recruitment zijn er veel bedrijven die het zoeken van een kandidaat zo benaderen. Een dergelijke ‘plug & play’ functie is vaak een kortetermijnoplossing. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Finance recruitment via een bureau dat met de tijd meegaat

Veel van de medewerkers in de financiële sector komen van de ‘babyboomgeneratie’. Deze bereiken binnenkort de leeftijd waarin ze met pensioen gaan. Hierdoor is het steeds moeilijker om goede mensen voor uw bedrijf te vinden. Om nieuwe kandidaten te trekken is dus ook een andere aanpak nodig. En daarvoor maakt u gebruik van finance recruitment bij Scope Finance. Hier staat de persoon achter het cv centraal. Dankzij jarenlange ervaring weten de experts bij Scope Finance dan ook precies hoe ze het kaf van het koren moeten scheiden om u de kandidaten aan te bieden die helemaal passen bij de financiële posities die u open heeft staan.

Ervaren personeel nodig? Dit finance recruitment bureau doet graag een duit in het zakje

Het vinden van een finance medewerker die op alle vlakken in uw organisatie ervaring heeft is nog niet zo eenvoudig. Daarbij zijn er een hoop andere bedrijven die net als u naar deze kandidaat op zoek is. De vijver om in te vissen naar goede kandidaten is in de financiële wereld niet bijster groot, maar langs de oever gooien wel veel opdrachtgevers hun hengel uit! Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf!


Comments are closed.