Webzinner

Blog


Webzinner

Maak gebruik van een innovatief tijdregistratiesysteem

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u op een eenvoudige manier de werktijden van uw personeel bij kunnen houden? Dan maakt u het best gebruik van een tijdregistratiesysteem van EasySecure. Doordat het personeel iedere werkdag in- en uitklokt weet u precies hoeveel uren iedereen heeft gewerkt. Met deze informatie is het bovendien eenvoudiger om uw werknemers op uren uit te betalen. EasySecure is een specialist in identiteitsmanagement en innovatie, en combineert deze twee om u van een eenvoudig en innovatief tijdregistratiesysteem te voorzien.

Tijdschrijven met diverse soorten tijdregistratiesystemen

Bij EasySecure heeft u de keuze uit verschillende soorten tijdregistratiesystemen. Zo hebben ze de stempelkok, de prikklok en de tikklok als oplossingen in huis. Deze systemen werken op basis van de mobiele telefoon, een kaart, een tag of een code. Alle systemen hebben weer andere voor- en nadelen. Laat u dus goed adviseren over wat de juiste keuze is voor uw bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld de onderhoudskosten en de kans op verlies verminderen? Dan is een tijdregistratie met de mobiele telefoon zeer geschikt. Wilt u de meest nauwkeurige registratiemethode? Dan is gezichtsherkenning misschien iets voor u. Welke keuze u ook maakt: bij EasySecure houdt u eenvoudig de uren bij van uw personeel, zonder de privacy te schenden. Bent u benieuwd wat deze specialist nog meer te bieden heeft? Naast tijdregistratie focust EasySecure zich ook op toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie.

Neem direct contact op met deze specialist voor een tijdregistratiesysteem op maat

Wilt u een nauwkeurig tijdregistratiesysteem aanschaffen voor het bijhouden van de werktijden van uw personeel? Bekijk dan het aanbod van EasySecure en ontdek de voordelen van bijvoorbeeld de prikklok of de stempelklok. Voor meer informatie over deze systemen neemt u eenvoudig contact op met de experts van EasySecure via hun website. Zij helpen u graag verder met een uitgebreide uitleg over de prikklok, stempelklok, tikklok en de bijbehorende mogelijkheden.


Comments are closed.