Webzinner

Blog


Webzinner

Laat uw doseerinstallatie goed onderhouden!

Om goed te blijven functioneren, moet uw doseerinstallatie regelmatig onderhoud krijgen. Hiervoor krijgt u bij levering een onderhoudsschema, zodat u precies kunt zien wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden. Dit kan jaarlijks zijn of op vooraf vastgestelde data. Heeft u een doseerinstallatie van een andere leverancier aangeschaft? In enkele gevallen kan Askové het onderhoud op complete installaties overnemen. Denk bijvoorbeeld aan chemicaliënopslag, doseerinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Interesse? Neem contact op met Askové en vraag naar de mogelijkheden. U wilt toch ook dat uw doseerinstallatie zo lang mogelijk zorgeloos meegaat?

Laat een doseerinstallatie veilig monteren

Is uw persoonlijke doseerinstallatie ontwikkeld? Dan moet deze natuurlijk op de goede manier in uw bedrijf geïnstalleerd worden. Daarom schakelt u de ervaren projectleiders en monteurs van Askové in. Askové is bouwer en ontwerper van kunststof apparaten en procesinstallaties. De monteurs installeren voor u de installaties en zorgen ervoor dat u de doseerinstallatie direct kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het lassen, verlijmen, assembleren, monteren en inbedrijfstellen van de apparaten. Wat de werkzaamheden ook zijn, de monteurs van Askové gaan altijd effectief, professioneel en veilig te werk en voldoen aan de VCA- eisen. Of het nu zes uur in de ochtend is of negen uur ’s avonds, u kunt altijd rekenen op de jaren ervaring en flexibiliteit van de specialist.

Een doseerinstallatie ontwerpen

Wilt u uw eigen procestechnologische ontwerp voor uw doseerinstallatie testen? Neem dan contact op met een specialist als Askové. Heeft u nog geen ontwerp gemaakt, maar wilt u wel een installatie realiseren? Geen probleem. U kunt altijd rekenen op het vakmanschap van deze specialist. Wanneer het procestechnologisch ontwerp definitief is, maken de engineers van Askové het technisch ontwerp van de doseerinstallatie via een 2D/3D CAD-programmatuur. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld en kunnen eventuele wijzigingen doorgevoerd worden, mocht uw ontwerp aangepast moeten worden. Aan de hand van dit ontwerp wordt weer een productietekening gemaakt, waarna de productie echt van start kan gaan.


Comments are closed.