Webzinner

Blog


Webzinner

Een Salesforce partner voor de hele levensduur van uw oplossing

Is uw bedrijf recent overgestapt naar Salesforce of staat deze overstap op de planning? Dan is het een verstandig besluit om een partner op het gebied van Salesforce in de arm te nemen voor de gehele levensduur van uw Salesforce-oplossing. Zo heeft u te allen tijde een bedrijf dat u ondersteunt wanneer u zelf moeite heeft met de CRM-strategie, de implementatie, de inrichting of andere zaken waar u tegenaan loopt met betrekking tot Salesforce. Natuurlijk wilt u hiervoor een betrouwbare partner in de arm nemen, daarom doet u er goed aan om Profit4SF als partner in Salesforce te kiezen. Lees verder en ontdek waarom.

Een dienstverlening van A tot Z

De dienstverlening van Profit4SF reikt verder dan enkel het voltooien van de implementatie van Salesforce binnen uw bedrijf. Wanneer u voor hen als partner kiest, heeft u een partner op het gebied van Salesforce gedurende zolang als u de software gebruikt. De ervaren consultants helpen u allereerst met CRM-advies en verzorgen vervolgens de implementatie van Salesforce. Hierna geven zij een training aan u en uw medewerkers om voor een goede gebruikersadoptie te zorgen. Als deze zaken zijn voltooid, kan uw bedrijf aan de slag met de software. Hier houdt echter de service van deze partner op het gebied van Salesforce niet op! Loopt u tegen problemen aan nadat uw systeem draait? Ook dan zijn de consultants te allen tijde bereikbaar voor support. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen in goede banen lopen.

Laat ook uw bedrijf een succesverhaal worden

Op de website van Profit4SF leest u een hele reeks aan succesverhalen van bedrijven die hen hebben ingeschakeld voor de implementatie van Salesforce en andere zaken. Laat ook uw bedrijf een succesverhaal worden en neem contact op met de specialisten voor een afspraak. Zij vertellen u dan concreet wat ze voor toegevoegde waarde voor uw bedrijf kunnen zijn!


Comments are closed.