Webzinner

Blog


Webzinner

Wanneer start jij met werken in de binnenvaart?

Een gevarieerde en uitdagende branche wordt de binnenvaart vaak genoemd. Dit komt zeker door het tal van functies waarin men kan doorgroeien. Denk bijvoorbeeld aan matroos, schipper of andere werkzaamheden op de boot. Door te kiezen voor Exho, ben je verzekerd van tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een prima salaris, een prettige werksfeer en verschillende doorgroeimogelijkheden zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Kom werken als matroos in de binnenvaart en kies voor het gespecialiseerde uitzendbureau binnen deze sector. Wellicht sta jij binnen een paar jaar al achter het stuur als kapitein. Leer het vak door het te doen en combineer een opleiding met werk.

Xoek is dé app als je wilt werken als matroos in de binnenvaart

Wist je dat er met Xoek, de app die is ontwikkeld door Exho, snel en op een ideale manier een connectie wordt gemaakt tussen werkgevers en werknemers?  Hierdoor wordt het wel heel eenvoudig om te gaan werken in de binnenvaart, bijvoorbeeld als matroos, stuurman of kapitein. Studeer je nog, waardoor je (nog) niet in het bezit van een diploma bent? Of moet je nog starten aan je opleiding? Doordat Exho een leer/werktraject voor de binnenvaart op heeft gezet, worden jouw opleidingskosten betaald en ben je verzekerd van een opleiding van hoogstaande kwaliteit. Ga jij binnenkort solliciteren voor een baan als matroos?

Verzekerd van een baan als je gaat werken in de binnenvaart

Ben je net klaar met studeren en merk je dat het vinden van een baan moeilijker is dan je dacht? Dan heb je waarschijnlijk nog niet naar de binnenvaart gekeken. Sterker nog: in deze bloeiende sector is volop werk te vinden. Hoe dat kan? Omdat transport over het water goedkoper en beter voor het milieu is, kiezen steeds meer bedrijven voor deze manier van vervoer. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en tal van vrije dagen. Lijkt het werken als matroos, stuurman of kapitein in de binnenvaart je wel wat? Neem voor een uitdagende job, of het opleidingstraject, contact op met het team van Exho.


Comments are closed.