Webzinner

Blog


Webzinner

De SAP Bo Migratie voor uw bedrijf is altijd een goed idee

Data is tegenwoordig een van de belangrijkste elementen van uw bedrijf. Op het moment dat u start met een SAP BO Migratie traject, wordt alles voor u overzichtelijk en duidelijk op een rij gezet. Deze duidelijke weergave van uw data, maakt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker. U kunt echter nog een stapje verder gaan: maak gebruik van Business Analytics. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht in uw bedrijfsprocessen en vergaart u meer kennis over wat er speelt binnen uw bedrijf en binnen uw werkveld. Op basis hiervan maakt u verantwoordelijke en betrouwbare beslissingen om zo de best mogelijke resultaten te halen met uw onderneming. 

Houd grip op uw data dankzij SAP BO Migratie

Het gebruik van data binnen uw bedrijf is belangrijker dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid data die op een dag binnenkomt en de complexiteit hiervan ook alleen maar toenemen. Dit maakt het lastig om snel de juiste inzichten te verwerven. En dat is zonde, want duidelijke data en correcte informatie zijn nodig om de juiste beslissingen te nemen voor uw onderneming. Door een Migratie traject naar SAP BO in te gaan, maakt u uw data duidelijk en overzichtelijk. Dit proces begint allemaal met het stellen van de juiste vraag. Dat is meteen waar de naam van het bedrijf Golden Query op is gebaseerd: het stellen van de gouden vraag om het maximale uit uw data naar boven te krijgen.

Zo gaat het SAP BO Migratie traject in zijn werk

Bent u van plan om te starten aan een SAP BO Migratie traject met uw bedrijf? Heeft u enig idee wat u moet verwachten van dit proces? Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.


Comments are closed.