Webzinner

Blog


Webzinner

Bestel een toiletstoel online en profiteer van veilige betaalmethoden

Wanneer u een toiletstoel of andere zorgartikelen bestelt via de webshop van een specialist, kunt u deze producten afrekenen door middel van verschillende veilige betaalmethoden. Ontvang een link per e-mail, nadat het team telefonisch de bestelling met u door heeft genomen. Of bestel artikelen zoals een toiletstoel eenvoudig, gemakkelijk en snel via de webshop. In dat geval kiest u uit verschillende veilige betaalmethodes, zoals Bankcontact, PayPal en iDEAL. En plaatst u een bestelling voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen al thuis! Dit omdat het grootste deel van het online aanbod uit eigen voorraad wordt geleverd. Wilt u graag weten of u het product over een paar dagen al in huis kunt hebben? Bel in dat geval even naar de klantenservice.

Wat kost een toiletstoel? Bekijk de prijslijst

Bent u van plan om zorgartikelen te gaan kopen via de webshop van een specialist? Maar wilt u voordat u de bestelling plaatst eerst meer weten over wat de producten uit de webshop precies kosten. Bekijk in dat geval eens de online prijslijst. Iedere categorie is netjes opgesomd, waarbij u de productcode, EAN-code en prijs af kunt lezen. En dat is wel zo prettig voor het bestellen. Kies er bijvoorbeeld voor om een toiletstoel telefonisch te bestellen. Of vul het online bestelformulier in zodra u de hulp van het ervaren team in wenst te schakelen. Zonder hulp bestellen? Neem in dat geval eens een kijkje in de webshop en ontvang na het bestellen uw toiletstoel binnen een paar dagen al in huis.

Lees de volledige specificaties van de toiletstoel in de zorgfolder

Als u de webshop van een specialist bekijkt, ziet u hier al een helder overzicht de verschillende artikelen die zij aanbieden. Wilt u nog meer weten over de specificaties? Lees dan de online zorgfolder op uw gemak door. Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw toiletstoel? Bijvoorbeeld de kleur, het materiaal of de hoogte? Laat het weten aan het team van Zorgthuiswinkel.nl en u ontvangt een passend advies over welke toiletstoel het beste aansluit op uw wensen. Bestellen? Dat doet u eenvoudig en snel online in de webshop, of u vult het online bestelformulier in. Zodra uw voorkeur niet uitgaat naar het plaatsen van een online bestelling, staan wij u graag telefonisch te woord, om op deze manier de bestelling voor u te plaatsen.


Comments are closed.