Webzinner

Blog


Webzinner

Maak er een dagje uit van met paintball in Brabant

Wilt u binnenkort een feestje houden? Dan wilt u dit natuurlijke op een originele manier doen. Wat dacht u van een outdoor activiteit, zoals paintball in Brabant? Daag uw gasten uit om de strijd met elkaar aan te gaan in een bosrijke omgeving. U kunt er zelfs voor kiezen om ’s nachts paintball te spelen; dat maakt het spel nog spannender. Wilt u na het paintballen of spelen van een andere outdoor activiteit nog een dansje maken op de dansvloer? Kom dan paintballen bij partycentrum De Hooghei, hét adres voor de meest bijzondere en actieve feestjes.

Talloze outdoor activiteiten, waaronder paintball, in bosrijke omgeving in Brabant

Steeds meer activiteiten vinden buiten plaats. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes, outdoor activiteiten winnen aan populariteit. En waarom ook niet? Iedereen is tijdens zo’n spel actief en fanatiek bezig, heerlijk in de buitenlucht en de natuur. Wilt u een outdoor activiteit zoals paintball in Brabant spelen? Misschien moet u dan eens kijken naar het aanbod aan activiteiten van De Hooghei. Hier kunt u namelijk naast paintballen ook survivallen, boerenspellen spelen, klootschieten, mountainbiken, golfen en nog veel meer. Er zit in dit uitgebreide aanbod vast een spel dat u en uw vrienden, collega’s of familieleden leuk vinden. En wanneer u met een groot aantal mensen komt, profiteert u ook nog eens van groepskorting bij De Hooghei.

Arrangement met paintball en buffet in natuurlijke omgeving in Brabant

Er is binnenkort een bijzonder moment in uw leven en dat wilt u vieren. Maar wat gaat u doen? Wanneer u uw feest organiseert bij een partycentrum, dan kunt u vaak kiezen uit een aantal arrangementen. Door voor zo’n arrangement te kiezen, bespaart u veel tijd en moeite. Heeft u eraan gedacht om een outdoor activiteit als paintball in Brabant te boeken voor de gasten? Doe dat dan bij De Hooghei. Hier heeft u keuze uit veel verschillende arrangementen, die bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.

Voor meer info : Maak er een dagje uit van met paintball in Brabant

Comments are closed.