Webzinner

Blog


Webzinner

Bedrijfsuitje in Utrecht net als in de film

Kent u de film ‘The Game’? Deze film gaat over een man die mag meespelen in een spel waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Met de ene na de andere ludieke gebeurtenis neemt het spel al snel het leven van de bankier over. Deze film inspireerde Neverrest om een bijzonder bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of waar dan ook in Nederland te organiseren. Tijdens dit bedrijfsuitje werkt u samen in teams en komt u in spannende situaties. Dankzij interactieve acts van de acteurs beleven de deelnemers tijdens het bedrijfsuitje een gevoel van spanning, uitdaging, verbazing, maar ook paranoia.

Bij een bedrijfsuitje in Zuid-Holland is iedereen betrokken

Met een bedrijfsuitje is het natuurlijk leuk als iedereen kan deelnemen ongeacht de conditie van uw collega’s. Met het spel Social Chaos kan iedereen meedoen. U kunt een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld door Neverrest doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Vergeet bowlen, dit bedrijfsuitje in Noord-Holland is het helemaal!

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in Noord-Holland is niet eenvoudig. Daardoor gaan veel bedrijven iets niet origineels doen, zoals bowlen. Zonde, want er zijn zo veel leukere opties. Dat blijkt maar weer als u de leuke en spannende citygames van het bedrijf Neverrest bekijkt. Tijdens de spellen die dit bedrijf organiseert, worden deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief met elkaar samen te werken. Om de opdrachten te kunnen volbrengen, moeten de deelnemers goed met elkaar communiceren. Al met al bieden de spellen de perfecte mix tussen uitdaging, spanning, mysterie, paranoia en natuurlijk plezier. En wat het mooiste is, het bedrijfsuitje wordt georganiseerd in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, maar ook in alle andere grote steden van Nederland.

 


Comments are closed.