Webzinner

Blog


Webzinner

De beste scheidingsregeling door de mediator uit Amsterdam

Er komt van alles op u af als u heeft besloten om te scheiden, maar hoe u nu het beste samen uw scheiding regelen? U wilt namelijk niet dat de emoties de overhand krijgen in het proces. Dit is onafhankelijke bemiddelaar die u helpt om moeilijke zaken bespreekbaar te maken en met u beiden concrete afspraken maakt. De mediator uit Amsterdam draagt zorg over de communicatie waarbij het vinden van oplossingen centraal staat. Op die manier worden belangen van u beiden behartigd waardoor de echtscheiding zo eerlijk mogelijk verloopt. Dit zorgt voor een juiste balans tijdens het scheidingsproces. Schakel daarom een bemiddelaar van Resolve in tijdens uw scheiding.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Hoe gaat het op het gebeid van financiën? Kan ik het huis in mijn eentje nog wel betalen? En wat gebeurt er met de kinderen? Dit zijn allerlei vragen die opkomen als u heeft besloten om te gaan scheiden. Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.

Schakel een mediator uit Amsterdam in om u door een moeilijke tijd heen te helpen

U laat u leiden door uw emoties als u heeft besloten om te gaan scheiden. Dat is niet gek ook, want de keuze hiervoor is niet niks. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.


Comments are closed.