Webzinner

Blog


Webzinner

Kies uw nieuwe (merk)montuur bij de optiek in Eindhoven

Een bril is functioneel en trendy. Door een bril te kiezen die past bij uw uiterlijk, maakt het onderdeel uit van uw outfit. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?

Ga voor glazen van de beste kwaliteit bij de optiek in Eindhoven

Wist u dat een bril pas compleet is na het vinden van de juiste glazen? De meeste mensen zijn zich hier niet bewust van. Maar de keuze van het juiste soort glas is net zo, al dan niet belangrijker dan, het uitkiezen van een geschikt montuur. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien gaat graag met u om tafel zitten om de wensen door te nemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Voorkom hoofdpijn door het aanmeten van een bril bij de optiek in Eindhoven

Bij veel mensen treedt regelmatig een nare vorm van hoofdpijn op na veelvuldig werken achter een computer of laptop. In veel gevallen is het aanmeten van een bril hiervoor noodzaak. Wellicht is de stand van een van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers een van de belangrijkste zintuigen. Ga voor het vakkundig zichtadvies van Optiek Verhoeven. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.


Comments are closed.