Webzinner

Blog


Webzinner

Gekeurde bedrijfskleding en veiligheidsschoenen die voldoen aan de gestelde Europese richtlijnen

Zoekend naar bedrijfskleding of veiligheidsschoenen voor uw werknemers? Vraag een specialist zoals Voets Bedrijfskleding om hulp. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

Bedrijfskleding en regenkleding bestelt u eenvoudig bij de specialist

Als uw personeel vaak in de buitenlucht staat, dan is het belangrijk dat zij kleding dragen die hen drooghoudt tijdens weer en wind. Kies dan uit het brede assortiment aan regenkleding van een specialist als Voets Bedrijfskleding. Als officiële hoofddealer van Helly Hansen biedt deze specialist regenkleding en andere bedrijfskleding van zeer goede kwaliteit. Alle regenkleding is water- en windbestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bent u op zoek naar andere bedrijfskleding, zoals T-shirts, sweaters of fleece vesten? Ook dan bent u bij de specialist aan het juiste adres. Met deze kleding kan uw personeel onder alle omstandigheden verantwoord en veilig werken. Dat wilt u toch ook voor uw medewerkers?

Ook passende bedrijfskleding voor dames koopt u bij de specialist!

Veel bedrijfskleding staat niet bekend als lekker zittend en staat veel vrouwen ook niet goed. Sterker nog, door de pasvorm zit de kleding vaak ook niet zo lekker. Gelukkig heeft een specialist in bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook passende en representatieve kleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen. Kies voor een uitgebreid assortiment van Voets Bedrijfskleding.


Comments are closed.